lauantai 21. marraskuuta 2015

Rikollisten maahantulo estettävä


Ehdottomasti olen samaa mieltä tuon otsikon kanssa, mutta ihan niin sinisilmäinen en ole, että se voitaisiin jotenkin estää. On luultavaa, että ainakin teoriassa voitaisiin maa puhdistaa rikollisista, jos onnistuttaisiin organisoimaan riittävän tehokkaat, riittävän suuret ja rikollisista vapaat poliisivoimat, jotka keräisivät kaikki lakia rikkoneet ja potentiaaliset lainrikkojat talteen ja joille tuomioistuin sitten määrää kuolemantuomion, joka myös pantaisiin myös täytäntöön. Näin maa olisi hetken vapaa rikollisista, mutta vain hetken, sillä kansakunnalla on taipumus pyrkiä kasvamaan.

  
Jos kansakunnan halutaan kasvavan, on kasvun edellytys väestön lisääntyminen. Väestön lisääntymisen edellytys on, että nimenomaan ihmisten määrä lisääntyy. Jos tässä tilanteessa halutaan välttää rikollisten tuleminen esimerkiksi tähän maahan, on meidän ensimmäiseksi kiellettävä synnyttäminen. Kokemus ja tilastot ovat nimittäin osoittaneet, että selkeä enemmistö tämän maan rikollisista on tullut ihan vaan syntymällä tähän maahan. Rajojen sulkemisesta ei siis ole kovin suurta hyötyä tässä suhteessa.

Taitaa olla niin, että rikollisen aineksen pääsy maahan on helpompi estää silloin, kun koko kansakunnan kasvu on maahanmuuttajien varassa. Luonnollisesti en tätä kannata, mutta nuo argumentit, joilla rajoja halutaan sulkea, eivät oikein kestäviltä vaikuta. Suomen suojelupoliisia ainakin minä pidän niin pätevänä, että se onnistuu poimimaan suurestakin maahantulijoiden joukosta mahdolliset rikolliset ja soluttautujat. Suomen rajoilla rikollisen aineksen maahantulo mahdollisuus on aika pieni. Rohkenen epäillä, että tuskin joku Isis paljonkaan hyötyy jostakin terrori-iskusta Suomeen. 99.9% tänne tulevista pakolaisista on oikeita pakolaisia, eikä yksikään heistä ole ajatellut tulla tänne sotkemaan meidän yhteiskuntaamme. Edes ne, joilla on todettu olevan joitakin yhteyksiä näihin terrorijärjestöihin, eivät välttämättä ole tulleet tänne rikoksia tekemään. Sodassa kuin sodassa on aina ollut pakolaisia kaikkiin suuntiin. Eiköhän tätä ole tapahtunut myös isismielisissä. Eiköhän riitä, että valvomme heidän toimintaansa hieman tarkemmin ja muistamme, että ainakin osa heistä on aitoja pakolaisia. Kyllä he suojelusta tarvitsevat, tulipa uhka miltä suunnalta hyvänsä.

Totta on, että Suomessakin on tapahtunut kouluampumisia, lapsimurhia sekä polttopulloattentaatteja, mutta tekijät ovat olleet poikkeuksetta niitä, jotka ovat päässeet tähän maahan ihan syntymällä. Se taitaa olla raja, jota ei joku Immonen tai Tynkkynen pysty sulkemaan, olipa kiinnostus asiaan miten suuri tahansa. Nykynuoriso, joka ei koskaan ole kokenut Suomen pakolaistulvia, saattaa täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella hokea, että tällaista ei Suomessa ole koskaan koettu. No voin siihen kyllä sanoa, että varmaan on, mutta ennen teidän syntymää.

Pieni on tämä ihmisjoukko, kun sitä aletaan verrata liki puoleen miljoonaan karjalaispakolaiseen, joista osa tosin jatkoi matkansa Ruotsiin, Kanadaan, USA:n sekä Australiaan, mutta jäihän Suomeenkin yli 400 000 asutettavaa.

Olen varma, että ”asutuskuvernööri” Veikko Vennamo kääntyisi haudassaan, jos kuulisi, että ”persut” nimittävät itseään SMP:n perillisiksi. Eivät tainneet periä muuta kun SMP:n tukisäätiön ja tuonkin perinnön oikeutus on vähintään kyseenalainen.

En tosin usko, että muuttoliikettä kyseenalaistavia pakolaisvastaisia on muuta kuin pieni vähemmistä ”persuista”, mutta äänekäs tuo porukka on. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti