lauantai 7. marraskuuta 2015

Natsi-Suomi


Kun seuraan suomalaista mediaa, tuntuu melkein kuin eläisimme jossakin Chicagossa, jonka joku pahamaineinen mafian ryhmittymä olisi vallannut. Näin siitäkin huolimatta, vaikka totuus on aivan toisenlainen. Puomejamme on kolkutellut vain pelokas ja nälkäin pakolaisten joukko, joka on tullut hakemaan vain rauhallista ja turvallista elämää. Vaikeaa sitä on täältä Suomestakaan löytää, sillä asumme Natsi-Suomessa, jossa juutalaiset on vain korvattu muilla ”mamuilla”.

Olen usein pohtinut muukalaisvihamielisyyttä ja olen tullut samaan tulokseen kuin itävaltalainen maahanmuuton tutkija Bauböck, joka totesi, että entisten Neuvostoliiton satelliittivaltiot elävät nyt uutta kansallissosialismin aikaa, vahvistaakseen kansallista itsetuntoaan pitkän neuvostovallan alaisuuden jälkeen. Vaikka Suomi ei virallisesti kuulunutkaan tuohon ryhmittymään, on henkinen ilmapiiri hyvin samankaltainen, ja kansallisaatteelle on löytynyt elintilaa. Ehkä hyväksyisimme tänne ruotsalaisia, norjalaisia, tanskalaisia ja luultavasti myös saksalaisia, mutta kun on kysymys uskonnoltaan ja ulkonäöltään poikkeavista ihmisistä, näyttää Natsi-Suomi todellisen karvansa.

Neuvostoliitto kielsi aikanaan suojeluskunnat ja IKL:n, mutta vähän kerrassaan on tilalle kasvanut aatteeltaan samankaltaisia järjestöjä, joista nyt ehkä parhaiten julkisuudessa ovat esiintyneet Suomen Sisu ja Hommaforum. Kyse ei siis ole mistään Vanajan autotehtaasta, vaan melko puhtaista natsijärjestöistä, joiden ideologia nojaa vahvasti tuohon saksalaiseen alkuperäisjärjestöön. Paheksun näitä järjestöjä, mutta vapaassa Suomessa en menisi niitäkään kieltämään. Kyllä kuitenkin hieman pahalta tuntuu, kun joku melkein järkevältä tuntuva puolue hyysää niitä kainalossaan ja saa puolueen hyvätkin ideat vaikuttamaan huuhaalta.

”Some” ja osa virallistakin mediaa tavallaan suojelee näitä järjestöjä hehkuttamalla ”mamujen” pahoja tekoja tässä maassa, aivan kuin Ruotsin lehdistö teki aikanaan suomalaisten suhteen toistamalla lausetta ”En finne igen”. Tosiasiahan on, että kun joku maahanmuuttaja syyllistyy rikokseen, tarvitaan ainakin kymmenen samantapaista kantasuomalaisen tekemää rikosta, että ne saisivat edes yhteensä saman julkisuuden. Uutisoinnin pääpaino on yleensä vielä siinä, että tekijä oli ”mamu”. Itse rikos jää vähäisemmälle huomiolle. Tilastot eivät tue minkään rikollisen aineiston invaasiota tähän maahan, vaan ne kertovat, että ihmiset ovat kaikkialla suunnilleen samanlaisia. 

 
Kun maassa on laki uskonnonvapaudesta, pitäisi meidän kantasuomalaisten ensimmäiseksi kunnioittaa tätä lakia ja lopettaa kokoaan islaminvastainen hössötys. Meillä ei yksinkertaisesti ole siihen oikeutta, koska se on itse asettamiemme lakien vastaista ja sitä kautta vähintään moraalitonta. On myös turha ennustaa maahan tulevan Isisin terroristeja. Ihmettelen, että mitä ne täällä tekisivät, ja jos joku pakolaisten joukossa tuleekin;, pahaa luulen että hänkin on pakolainen.

Ollaanhan me suomalaiset totuttu jo ammattiyhdistysliikkeeseen ja vihreisiin. Tuskinpa yksittäinen terroristi sen pahempaa haittaa tälle kansakunnalle saa aikaan kuin nuo terroristijärjestöinä pitämäni liikkeet.

Kun kauaskatseinen Angela Merkel saa nyt kansalaistensa arvostelua osakseen ystävällisestä maahanmuuttopolitiikastaan, tulee tämä arvostelu muuttumaan aikaa myöten arvostukseksi. Tätä minäkin odotan joskus näille kirjoituksilleni. Ilman muuta on selvää, että Suomi tarvitsee ”mamuja” vaikkapa kiviä veistämään, ettei niitä tarvitsisi ainakaan Kiinasta rahdata niin kuin nyt tehdään.

Ei Suomesta kivet ole loppuneet. Ei myöskään työ, kunhan tekijöitä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti