tiistai 12. huhtikuuta 2016

Rikollisjoukkiot

Suomen Kuvalehti on sallinut kovin rasistimielisen kirjoituksen sivuillaan ja saa samalla ainakin minut siirtymään niiden ihmisten joukkoon, jotka ovat jo ennestään pitäneet lehteä hieman puolueellisesti asennoituneena.

Lehti otsikoi kirjoituksensa "Joka neljäs hyväksyy partiot" ja antaa kirjoituksessaan kuvan, josta voisi päätellä, että kansa suorastaan toivoo kaduille Odinin sotureita.

Totuudenmukaisempaa olisi ollut otsikoida "Kolme neljästä ei hyväksy katupartioita". Tämä enemmistö on ilmeisesti hieman paremmin perillä partioiden rakenteesta kuin vähemmistö, joka todennäköisesti koostuu joko täysin tietämättömistä tai sitten selkeistä rasisteista.

En todellakaan käytä sanaa "rasisti" minään haukkumasanana, vaan pidän todellakin noita ihmisiä rasisteina. Minua sanotaan suvakiksi, ja toki hyväksyn senkin. Käsitykseni mukaan se on lyhenne sanasta suvatsevainen, enkä todellakaan löydä siitä mitään pahaa. Jos rasistit tietävät, että rasismissa on paljon pahaa, niin siirtykää ihmeessä tänne suvakkien leiriin.

Lehden mukaan 36% suomalaisista katsoo turvallisuustilanteensa heikentyneen. Samalla tutkija kuitenkin toteaa, että useimmilla vastaajilla ei ole mitään kontaktia turvapaikanhakijoihin, turvallisuusuhkaa on levittänyt media.

Minäkin uskon turvallisuuden todellisuudessa vähentyneen. Siihen eivät suinkaan ole syyllistyneet nuo turvapaikanhakijat, vaan parveilevat väkivaltarikolliset. Tilastojen mukaan useimmilla on väkivaltainen tausta, joten ei heidän voida katsoa ainakaan turvallisuutta lisäävän.

Ihan minun henkilökohtainen käsitykseni on, että tappeluja tuo porukka hakee ja saattaa jopa tahrata joidenkin porukkaan eksyneiden normaali-ihmisten maineen.

Poliisin velvollisuus olisi nyt ensimmäiseksi poistaa väkivaltarikolliset kaduilta.

Lain ottaminen omiin käsiin on jo sellaisenaan rikos. Kyllä järjestyksen valvonta kuuluu poliisille ja tietyin rajoituksin hyväksytyille vartiointiliikkeille. Tuskinpa "jengiläisitä" kovinkaan moni läpäisisi sitä seulaa, joka ainakin poliisikouluun vaaditaan. En tiedä, mitä teollisuusvartijalta vaaditaan, mutta melko varma olen siitä, että siinäkin on sen verran sulaa, että ainakaan kaikki tuosta porukasta eivät kelpaisi siihenkään hommaan.
 
 Kuvakaappaus: Seura

Kun nyt sitten todella tarkastelemme väkivallantekojen ja rikollisten lisääntymistä tuon suhteellisen pienen pakolaismäärän tulon jälkeen, voidaan vain todeta, että mitään varsinaista piikkiä ei ole näkyvissä. Esimerkiksi raiskaukset ovat samaa korkeaa tasoa kun aina ovat Suomessa olleet. Pääsääntöisesti nämä naisiin kohdistuneet rikokset tapahtuvat neljän seinän sisällä, eikä niistä tehdä ilmoitusta. Sen verran hyvää tuo lievä pakolaisaalto on aiheuttanut, että ilmoituskynnys on hieman alentunut ja se jonkin verran näkyy tilastoissa. Monet ilmoitetut rikokset ovat kuitenkin ihan supisuomalaisten tekemiä, ja lisäksi on tehty paljon ilmoituksia rikoksista, joita ei oikeasti ole edes tapahtunut. Poliisin edustaja kertoi ihan itse televisiossa, että tämä suorastaan häiritsee poliisin työtä.

Toki tiedämme varmuudella, että pakolaisten tulo on aiheuttanut myös rikosaallon. Monet suomalaiset ovat nimittäin luulleet, että on jotenkin miehekästä heitellä polttopulloja turvattomien ihmisten asumuksiin. Toistaiseksi kaikki selvitetyt rikokset ovat kuitenkin suomalaisten tekemiä.

Kyllä minä ihan oikeasti odotan sitä päivää, että "Odinin soturit" syyllistyvät pahoinpitelyyn. En toki toivo sitä, enkä mene someen hehkuttamaan, että johan minä sanoin, mutta pelko on ihan oikeasti olemassa.

Tänne Kalajoelle ei sitten saatu aikaan vastaanottokeskusta, vaikka se luultavasti olisi ollut ihan hyvä asia. Toisaalta täällä on jo muutenkin aika paljon "mamuja", joista tuskin kellään on paljon pahaa saatavana. Kyllä tähän harvaan asuttuun pikkukylään heitä vielä lisääkin sopisi, mutta en minä heitä varsinaisesti kaipaa. En tosin vastustakkaan, sillä kyllä he keskimäärin suomalaisia paremmin käyttäytyviä ovat.

Jos täällä jotkut katupartiot alkaisivat raittia pilaamaan, niin saattaisi olla, että perustaisin jonkun sotajoukon Odinin sotureita vastustamaan.

Sanottakoon sitä sitten vaikka pelastusarmeijaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti