perjantai 8. huhtikuuta 2016

Peijakkaan "persut"

Totta kai minulla oli perusteltua syytä erota Perussuomalaiset rp:stä silloin, kun tein sen. Se tapahtui jo paljon ennen sitä suurta erottamisaaltoa, jolloin puolueen parhaat voimat erotettiin siksi, että uskalsivat arvostella poukkoilevaa politiikka ja joitakin puolueen johtohahmoja.

Päätin silloin mielessäni, että en sorru samantapaiseen puolueen mollaamiseen, mitä nuo erotetut tuntuivat harrastavan ja somessa vieläkin harrastavat. Ymmärrän kyllä heitä, sillä ainakin täällä pohjoisessa kyse oli todella puolueen parhaista voimista ja uskollisimmista tukijoista. Ei siis ihme, että katkeruus jäi mieliin hieman itämään.

Olen seurannut puolueen politiikkaa edelleen -  valitettavasti - sillä ei ole oikein ylentävää todeta ihmisten möläyttelevän typeriä, sivistymättömiä ja rasistisia lausuntoja, niin että joudun kietoutumaan häpeän kaapuun. Näin siitäkin huolimatta, että olen irtisanoutunut puolueen toiminnasta ajat sitten. Nykyisin eduskunnassa istuvista puolueista Perussuomalaiset rp on jo toiseksi suurin puolue. Puolueen kannatusta on nyt tosin syönyt hallituksessa mukana olo ja hallituksen ”vatuloiva” politiikka. Sitäkin enemmän uskon puolueen kannatusta murentaneen puolueen rasistinen asennoituminen sekä kansanedustajien typerät möläytykset. Olen joutunut itseltäni kyselemään, olenko todella joskus kuulunut tuohon joukkoon, ja vastaus on aina ollut: en todellakaan. Kieltäydyn siis ehdottomasti kuuluneeni tuohon nykyisten ”persujen” sekalaiseen seurakuntaan.

Sekalaiseksi nimitän tuota seurakuntaa siksi, että uskon edelleen, että joukossa on monia kunnon ihmisiä, mutta joutuvat alistumaan perustuslainvastaiseen puoluekuriin. En ole lainkaan varma, ovatko he edes seuraavassa eduskunnassa mukana, sillä paitsi että ”persujen” ryhmä pienenee ehkä kolmannekseen, niin moni ei uskalla äänestää edes näitä tolkun ihmisiä pelätessään äänensä luisuvan jonkin tolvanan hyväksi. Tähän pelokkaiden joukkoon kuulun myös minä. 

En ajatellut tässä blogissani mainita ketään nimeltä, mutta sen verran täytyy päätöksestäni tinkiä, että voin sanoa, että puolueen puheenjohtajaa Timo Soiniakaan en ihan varauksettomasti voi nimetä kunnon ihmisten joukkoon. Kyllä kyseessä on mielestäni despootti, joka soveltuu paremmin välihuutelujen huuteluun oppositiosta käsin kuin vastuulliseen ministerin rooliin. Ehkä hyvä mainosmies, mutta ei kovinkaan kaksinen johtaja.

Kun nyt päätökseni nimistä olen rikkonut, niin lisättäköön positiivisessa mielessä pari muutakin nimeä. ”Kike” Elomaalta täytyy pyytää anteeksi, sillä alun alkaen pidin häntä vain naispuolisena lihasten pullistelijana, mutta vähän kerrassaan olen oppinut tuntemaan hänet erittäin fiksuna ja vastuullisen kansanedustajana. Samaa täytyy sanoa myös ”persujen” toisesta naisesta Pirkko Mattilasta.

Jos nuo kaksi naista möläyttävät jotain rasistista, niin vajoan pettyneenä maan alle ja alan iloitsemaan siitä, että olen jo todella sen ikäinen, että ei enää kauan tarvitse katsoa tätä kansamme rappiota, ei ainakaan tältä planeetalta käsin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti