perjantai 27. toukokuuta 2016

Totuus tekee kipeää


Tuo otsikko on suoraa kopioitu eräästä toisesta blogista, jossa käsiteltiin suunnilleen samaa asiaa, eli Antti Rinteen ja Timo Soinin sanaharkkaa. En toki pidä Rinteen ulostuloja aina sopivina, en kovin fiksuina, enkä aina edes totuudenmukaisina. Miehestä on syntynyt käsitys, että oppositioon joutuneena puolue vastustaa jopa omia ehdotuksiaankin, jos sattuisi niin, että hallitus ottaisi ne todesta. Toki sitä pelkoa ei ole, sillä sen verran fiksu sentään Suomen hallitus on, että ei se ihan mitä tahansa usko. Vihreä osaamattomuus ja hailakanpunainen kaiken vastustaminen on vain pyyhittävä syrjään järkevän politiikan tieltä. Edelleen elätän siis toivoa, että hallituksemme pystyy järkevään politiikkaan, kunhan kokoomuksen itsekkyys saadaan lakaistua jonnekin maton alle.

Nyt puristan kuitenkin kaksin käsin Rinteen kouraa. Tuossa samaisessa blogissa todettiin nimittäin, että Perussuomalaiset rp on rasismia suojeleva puolue. Näin on sanonut Antti Rinne ja on totisesti oikeassa. Kyllä "Perussuomaliset rp on rasismia suojeleva puolue." Tottahan tämä on, ei se inttämällä miksikään muutu.

Turhaan Timo Soini moisesta hihansa poltti. Totta tietysti on, että eivät ne Soinin mainitsemat 524.000 suomalaista suinkaan ole rasismin kannattajia, mutta kyllä he kaikki äänestivät rasismia suojelevaa puoluetta. Tämähän on tilastollinen tosiasia, joka perustuu varsin luotettavaan tutkimukseen. Tämän tutkimuksen on suorittanut Suomen Kuvalehti, joka päätyi suunnilleen samaan tulokseen kuin omissa ajatuksissani minäkin.

Suuri enemmistä perussuomalaisen vaalienaikaisista kannattajista ei ollut rasisteja, eikä edes rasismimyönteisiä, vaan puolueen rasistihenkisyys selvisi ihmisille vasta vaalien jälkeen.

Immosen kirjoitukset ja Hakkaraisen kännipäiset lausahdukset saivat minut ja monet muutkin ihmiset vakuuttuneeksi siitä, että ainakin nämä pari kansanedustajaa ovat rasisteja sieltä mustimmasta päästä. 


Varmaan sekaan sopi myös niitä, jotka nimenomaan äänestivät puoluetta siksi, että ehdokkaina oli muutamia rasisteja, mutta ei Suomen rasistisuus ole läheskään sitä luokkaa kun perussuomalaiset uskovat.

Kyllä se niin Timo on, että tuo rasismi on laskenut perussuomalaisten kanantuksen pohjalukemiin. Eivät taida olla kovin hyvää mainosta puolueelle myöskään Odinin enkelit, varsinkin, kun jonkun piirin pomokin kekkuloi noissa porukoissa.

Itse saat selvittää välisi Jumalan kanssa, mutta sinun kristillisyyteesi en minä usko pätkän vertaa.

Kristitty ei voi olla rasisti, eikä rasismin suojelija.

Jotenkin hassulta se tuntuu, kun toisessa kädessä on kyltti, jossa lukee "Ei rasismille" ja toisessa kädessä kyltti jossa lukee "Rajat kiinni".

Mikäpä siinä, voidaanhan me panna tämän puolityhjän pikkuvaltion rajat kiinni, mutta koitetaan nyt jotenkin katsoa, että ne miljoona ulkomailla asuvaa suomalaista saavat kömmittyä takasin Suomeen, jos haluavat tulla.

Ikävä minustakin on jättää tämä Suomi, mutta jos tätä maata hoidetaan niin kuin nyt näkyy hoidettavan, niin miten minä täällä voisin elää. Täytyy loikata vain nopeasti rajan yli. Sen jälkeen saavat rakentaa tuulimyllynsä aivan vapaasti ja äänestää ihan miten tahtovat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti