lauantai 24. toukokuuta 2014

Tein mamutestin

No ei se ihan sellainen tainnut nimeltään olla…. se testi. Oletan, että sen tarkoituksena oli kuitenkin selvittää minun kokemuksiani ja asenteitani maahanmuuttajia kohtaan. Näin minä siis ajattelin netistä löytämäni testin tarkoitusta. Tuskin tarkoituksena oli kuitenkaan testata ”persujen” isänmaallisuutta. Jos tarkoitus oli tämä, niin kovasti huonosti menestyin näissä karkeloissa, sillä lopputuloksia tarkastellessani sain vastaukseksi, että olen 53 prosenttisesti ”mamu”. Siis enemmän maahanmuuttaja kuin suomalainen. No melkein rupesi itkettämään, sillä olen aina pitänyt itseäni perussuomalaisena, enkä nyt tarkoita lainkaan puoluetta.

Testitulos hämmästytti ja samalla myös huvitti, sillä tosiasiassa kaikki kysymykset oli laadittu niin, että niihin oli tosi vaikea vastata, sillä melkein aina olisin joutunut valitsemaan vaihtoehdon, jota ei ollut ollenkaan, joten näillä mentiin.


Tämä sai minut kuitenkin analysoimaa tätä ”pesujen” ominaisuudeksi väitettyä rasismia. Ihan ensimmäiseksi on todettava, että ei se missään vaiheessa ole ollut perussuomalaisten puolueohjelmassa. Kyse on täysin median luomasta asiasta, joka on kyllä saattanut tuoda puolueeseen jonkin verran näitä rasistejakin. Heistäkin vain osa on oikeasti rasisteja ja vain osa maahanmuuttovastaisia. Tosiasiassa he eivät vastusta edes maahanmuuttoa, sanovatpahan vain kritisoivansa Suomen harjoittamaa maahanmuuttopolitiikkaa. Arvostelun aihettahan siinä onkin, sillä tuskinpa missään muussa Euroopan maassa on mahanmuuttajat alistettu niin hankalan byrokratian pyörteisiin kuin täällä Suomessa. Siis maassa jossa on vähiten maahanmuuttajia ja joka eniten heitä tulee tarvitsemaan!

Pitkissä yövalvojaisissani mietin syitä tähän. Ehkä nämä rasistit ovat vaikuttaneet mielipiteillään viranomaisiin, tai sitten viranomaiset ovat pitäneet tätä yhtenä keinona työllistää itse itsensä. Totta kai tämä on kovasti paljon työllistävämpi järjestelmä. kuin se, että ”mamu” täyttäisi vain yhden lomakkeen, jossa kysyttäisiin nimi, osoite ja ammatti. Kenties maahan tulon syy olisi aihetta selvittää. Sen jälkeen kaikki etenisi luonnollista tietä, ja muutaman vuoden kuluttua olisi maahantulotesti, jonka seurauksena olisi täydelliset kansalaisen oikeudet, tai potkut maasta.

Kokemuksesta olen huomannut, että eniten maahanmuuttoa vastustavat juuri ne, jotka itse ovat olleet varsin vähän tekemisissä vieraan kulttuurin ja ulkomaalaisten kanssa. Ehkä ulkomaan kokemusta ei ole lainkaan, tai se rajoittuu pariin viinanostomatkaan Tallinnaan ja hurjiin kertomuksiin itämafiasta. Kaikessa tapauksessa kyse on tiedon puutteesta. Mitä enemmän ihminen on liikkunut ulkomailla, tai ollut ulkomaalaisten kanssa tekemisissä, sitä paremmin hän myös ymmärtää heidän kulttuuriaan. Tunnen satoja ulkomaalaislähtöisiä suomalaisia, ja voin vakuuttaa, että suurin osa heistä vahingoittaa tätä maata vähemmän kuin keskiverto ruotsinsuomalainen ruotsalaista yhteiskuntaa. Ehdottomasti myös vähemmän kuin ne suomalaiset hörhöt, jotka eivät koskaan ole muuttaneet mihinkään ja joita tämä yhteiskunta elättää sängyn pohjalle.

Monet pitävät Jussi Halla-ahoa oikeana rasismin isänä. En tiedä mikä on totuus, mutta toivon todella, että hän pääsisi sinne Brysseliin. Oppisi ehkä hänkin jotain, sillä toki tietämättömyydestä tässäkin tapauksessa on kyse.

Seurasin televisiosta eduskunnan ulkopuolisten puolueiden keskustelutilaisuutta. Jos sanonkin Jussi Halla-aholle, että tervemenoa, niin tuosta porukasta täytyy kyllä todeta, että jokainen noista hörhöistä häpäisisi Suomen perusteellisesti. Toivoa sopii, ettei Suomen kansa ole kokonaisuudessaan seonnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti