tiistai 24. maaliskuuta 2015

Suomalaista separatismia

Myllärit ja maanviljelijät ovat kautta aikojen käsittäneet mitä tarkoittaa, kun jyvät erotetaan akanoista. Tätä sanontaa on sitten soviteltu milloin mihinkin tilanteeseen ja milloin mihinkin ryhmään. Maahanmuuttopolitiikasta olen varmaan kirjoittanut itseni kipeäksi, mutta en voi vaieta asiasta edelleenkään. Eniten olen ihmetellyt sitä, että suomalaisten suurin osa julistaa, kuinka suomalaiset ovat luoneet Ruotsin hyvinvoinnin perustan. Uskottavasti näin on käynytkin, mutta jos muutan tuota näkemystä hieman ja sanonkin: ”Maahanmuuttajat ovat luoneet Ruotsin hyvinvoinnin perustan.” Ainakin osa suomalaisista nousisi takajaloilleen, sillä suomalaisista on tavallista vaikeampaa mieltää itsensä ”mamuiksi” Ruotsissa, jossa asuu edelleen noin puoli mijoonaa suomalaista.

Minäkin olen ollut ”mamuna” Ruotsissa, joten uskon jotain tästä tietäväni. Samoin kun suomalaisten ”rasistiryhmä” hehkuttaa maahanmuuttajien rikollisuutta, oli tuo lehdistön lanseeraama lause Ruotsissa varsin yleinen. Siis tämä ”En finne igen”. Tällä haluttiin todistaa, että suomalaiset ovat rikollisia, koska joukossa todella oli muutamia huonosti kotoutuneita. Useimmiten he olivat ihmisiä, joilla jo Suomessa ollessaan oli ollut jonkinasteisia vaikeuksia. Suurin osa suomalaisista oli kunnollisia ihmisiä, jotka tukivat kaikin tavoin Ruotsin hyvinvointia ja taloutta. Minun aikanani Ruotsissa oli myös suuri joukko kreikkalaisia ja jugoslaaveja, joihin pätevät aivan samat sanat.

 
Suomi on aina kävellyt ruotsalaisten jalanjäljissä, niin nytkin. Meidän hyvinvointiamme eivät vain ole ruotsalaiset tulleet rakentamaan, vaan tulijat ovat ehkä jostain toisesta suunnasta. Samoin kuin Ruotsissa on myös Suomessa rasisteja ja tavalla tai toisella rasismiin yllyttäviä ihmisiä. He levittävät perättömiä huhuja ja pyrkivät mielellään leimaamaan kaikki ”mamut” rikollisiksi.

Tilastokeskus kertoo, että vuonna 2013 tuomittiin Suomessa 130 ihmistä raiskauksesta tai sukupuoliyhteyteen pakottamisesta. Heistä vain kaksi (2) oli Somalian kansalaisia. Eivät siis kaikki Suomessa asuvat yli 13 000 somalia olleet mitään raiskaajia ja seksuaalirikollisia, vaikka sellaista käsitystä on yritetty manipuloida tässä maassa.

Heräsin jälleen näitä asioita käsittelevään totuuteen, kun seurasin Juhana Vartiaisen televisiohaastattelua, jossa hän kertoi tosi synkkää totuutta Suomen tulevaisuudesta, jos emme lisää maahanmuuttoa. Minä toki ymmärsin, mitä Vartiainen puhui, mutta ihan vaikutti siltä, että sillä hetkellä olin ainut. Matemaattinen totuushan tuo oli, ja myös kaikki tilastot tukevat tuota totuutta. Valitettavasti jouduin pohtimaan, ovatko maahanmuuton vastustajat tavallista vähäisemmillä eväillä matkassa vai ovatko he kaikki vakaumuksellisia rasisteja. Olipa kysymys kummasta asiasta tahansa, paha juttu kuitenkin.

Siinä sitä olisikin yksi tutkimusaihe lisää tässä nollatutkimusten luvatussa maassa. Onko rasisteilla ja rasismin vastustajilla minkäänlaista eroa koulutustaustassa? Ei yksi Halla-aho kesää tee. Jotenkin minulle on syntynytkin sellainen maku, että osa poliitikoista on hoksannut, että tässä maassa on niin paljon rasisteja, että pikku höynäytyksellä heistä tulee hyviä äänestäjiä. Vaaliuurnilla ei älykkyysosamäärää mitata.

3 kommenttia:

  1. LOOOOOOOOL
    Mädättäjä mädättää ja kas yllättäen on mädättäjäpaska taas kohottanut itse itsensä älyköksi.
    LOL
    Olet vajakki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua yllläoleva Anonyymi. Matematiikkaa et sinäkään pysty muuttamaan mihinkään, halusitpa tai et.

      -Lukija-

      Poista
    2. Taisi tulla todistettua taas tuo tekstin totuus. Sitä en itse huomaa olenko vajakki vai en, mutta anonyymin käyttämä kieli kertoo, ettei huomaa hänkään.

      Poista