maanantai 9. helmikuuta 2015

"Persujen" maahanmuuttostrategia on p:stä

Jotenkin se on niin ruma sana tuo p:llä alkava, että en edes julkiseksi tarkoitettuun kirjoitukseen sitä vitsi kirjoittaa, mutta toivottavasti kaikki tietävät mitä tarkoitan. Paitsi että tuo mainittu manifesti on moraaliton, se on myös täynnä yksinkertaisia asiavirheitä.

Aloitetaan nyt väitteestä ”Helsingin asuntopula on mamujen syytä”. Ja ei sitten varmasti ole. Valmistuin teknikoksi vuonna 1968, jolloin maassa oli kohtuullisen kova työttömyys, ei aivan ehkä samaa luokkaa kuin nyt, mutta varmasti tuttu silloin eläneille ihmisille. Minäkin hain työpaikkaa aina Saimaan kanavaa myöten. Helsingistä olisin sen löytänyt, mutta kun en löytänyt asuntoa. Ei montakaan maahanmuuttajaa Helsingissä vielä silloin ollut, mutta ei moni rasistinen ”persukaan” vielä syntynyt.

Kissan kokoisin kirjaimin lukee perussuomalaisten lehdessä, että ”Ruotsin katastrofi on vielä estettävissä.”  Kun minä sitten ihan maahanmuuttajien olemattomuudesta riippunutta jouduin lähtemään työnhakuun ulkomaille ja päädyin lähinaapuriimme Ruotsin Oskarshamniin, jossa siihen aikaan oli kohtuullisen hyvä työtilanne ja paljon ulkomaalaisia. Ei siellä mitään katastrofia ollut, ei sittenkään, vaikka siellä rakennettiin tätä vihreiden vihaamaa ydinvoimaa. Opin tuntemaan monia ulkomaalaisia, josta kai juontaa juurensa nykyinen maahanmuuttoa puolustava mielipiteeni, jonka olen kyllä usein myös tuonut esille.

Kyllä minun täytyy nyt kysyä, että mikä se on se Ruotsin katastrofi. Alkaako sieltä loppumaan maahanmuuttajat, kun niitä ihan muutamia on jo tullut Suomeenkin? Älkää ruotsalaiset pelätkö, kyllä nykyinen maailman tilanne on sellainen, että kohta ovat ukrainalaisetkin ”vapaata riistaa.”

Käytän sanontaa ”riista” ihan siksi, että ainakin Suomessa, niin kuin myös Ruotsissakin on ollut tapan sijoittaa maahanmuuttajat niihin töihin, jotka eivät omille kansalaisille kelpaa. Suomessa tuo ”mamujen” käyttäminen halpatyövoimana on saanut sellaiset mittasuhteet, että työtä vieroksuvat suomalaisetkin ovat älähtäneet. ”Mamuja” syyllistetään, mutta kukaan ei tunnu ymmärtävän, että kyllä näille kelpaisi isompikin raha. Tämä ”mamujen” riistäminen on siis ihan meidän suomalaisten aiheuttama ongelma.

Kotosuomalaisten aiheuttamia ovat myös muut ongelmat, kuten asuntopula, työttömyys ja heikko huoltotase. Tosiasiassa viimeksi mainittu nimenomaan kaipaa maahanmuuttoa. Luottaakohan ”persut” nyt siihen, että suomalaiset eivät tiedä mitä huoltotaseella tarkoitetaan? Ei herra Halla-aho, ei kansa aivan tyhmää ole.

Luin muuten Facebookista, kuinka joku rasisti hehkutti riemuiten sitä, että Auomessa rikoksesta tuomittu somali toimitettiin kotimaahansa. Kyllä minäkin sitä pidin ihan oikeana ratkaisuna. Tällainen maailmanlaajuinen rikollisten vaihto kaikkialla lisäisi hieman myös Suomen väkimäärää, sillä istuuhan ulkolaisissa vankiloissa enemmän suomalaisia kun Suomessa ulkomaalaisia. Nämä tuskin kuitenkaan Suomen huoltotaseeseen vaikuttaisivat. Kokonaan toinen asia olisi, jos kaikki ihmiset palautettaisiin kotimaahansa, sillä onhan suomalaisia ulkomailla yli miljoona. Tällä varmasti olisi jo merkitystä.

Olisikohan tuo rikollisten vaihto ”persujen” mielestä parempi tapa kuin esimerkiksi humanitäärinen maahanmuutto? Työperäisestä maahanmuutosta ei pitäisi edes keskustella. Sen tulisi olla kaikkien ihmisten oikeus, ihan kansallisuudesta riippumatta. Toki kaikenlainen muutto on yleensä työperäistä, sillä tuskinpa tänne kukaan lepäilemään tulee, vaikka aluksi saattaakin olla vaikeuksia työllistymisessä.

Ehkä asiaa auttaisi se, että kaikki me auttaisimme. Perussuomalaisia tarvitaan, mutta ei heidän maahanmuuttopolitiikkaansa. Se on syvältä…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti