perjantai 18. joulukuuta 2015

Lauralta on mennyt pää sekaisin

Olen jaksanut kyllästymiseen asti puolustella Perussuomalaisten ohjelmaa ja politiikkaa, mutta pitäisikö nyt jo sanoa: rajansa kaikella?

Perussuomalaisten ohjelma on pääosin peritty kansanedustaja Veikko Vennamolta, mutta kasvun lumoissa puolue on hyväksynyt joukkoonsa melkein kenet tahansa tossunkuluttajan. On vain niin, että ihan kaikkea ei media eikä kansa niele. Edelleenkään en väitä, etteikö "persujen" ohjelma pääpiirteittäin ole hyvä, vaikka siihen on tullut hieman rasismiväritteistä leimaa. Siitä käytetään kyllä erilaisia peitenimityksiä, mutta joukossa on joitakin, joille viina ei sovi, ja silloin tulee lausahdettua kaikkea sellaista, mikä ei oikein sovi painettavaksikaan.

Riittäähän niitä juoppoja Arhinmäen ja Hakkaraisen lisäksi joka puolueeseen ja joka lähtöön, mutta jotenkin näitä kahta lukuunottamatta porukka on osannut pitää mölyt mahassaan ja töppäykset vähissä. Eduskunta on todellakin läpileikkaus Suomen kansasta, ja sekaan sopii sekä juoppoja että syntyperäisiä tolleroita.

Ehdottomasti olen "persujen" enemmistön kanssa samaa mieltä siitä, että media ottaa "persut" hampaisiinsa tavallista herkemmin, mutta kyllä tässä taas olisi se peiliin katsomisen paikkakin. Toimittajat tekevät työtänsä. Ei se niin ole, että on olemassa joku puolue, jota on kiva mollata ja että puolue olisi joku vitsi. Jos olisin toimittaja... vielä pahempi, jos olisin perussuomalainen toimittaja. Todella olisin vaikeassa välikädessä. Eihän nyt olisi lainkaan oikein, että negatiivissävyisiä juttuja tekisin omasta puolueesta. Totta kai se olisi puolueen kannalta ikävä asia, mutta työnantajan kannata olisi myös väärin, jos hylkäisin todellisen "herkkupalan" vain puolueuskollisuuden tähden. Aivan varmaa on, että joku siihen tarttuisi joka tapauksessa.

Kyllä Timo Soinin pitäisi nyt panna iso ruoska viuhumaan ja suorittaa ne puolueen puhdistukset siellä, missä puhdistettavaa on. Ei ole mitään järkeä erottaa piiritason ihmisiä, jotka ovat hyvin ja moitteettomasti toimineet puolueen parhaaksi ja joiden ansiota suurin osa kannatuksen noususta on ollut. Samanaikaisesti osa kansanedustajista tuhoaa puolueen mainetta.

Puolue selvisi juuri ja juuri Hakkaraisen krapulaisista lausunnoista heti vaalien jälkeen, vaan eikös vain Olli Immonen pistänyt paremmaksi kirjoittelemalla rasistisia kirjoituksia, jotka eivät missään tapauksessa sovi kansanedustajan kynän jäljiksi. Taitaa mennä niin, ettei sentään kuolemantuomiota oteta käyttöön, vaikka joku tohlo sellaistakin oli mennyt laukaisemaan. Ihan nyt viimeisenä on sitten tuo Laura Huhtasaaren kommentti "ihmisarvo ei kuulu kaikille".

Tuo otsikko ei suinkaan ole minun keksimäni, se vain ilmestyi sähköpostiini ja sen alla linkki Helsingin Sanomien artikkeliin. Luin artikkelin ja totesin: näin on. Jos tuossa artikkelissa oli edes siteeksi totta, on uskottava, että "Lauralta on mennyt pää sekaisin". Ihmisarvo on nimenomaan se arvo, joka meillä kaikilla on. Se on jopa tolleroilla kansanedustajillakin ihan yli puoluerajojen, vaikka monilla heistä ei sitten muuta arvoa olekaan. Ei taida kaikilla olla edes sotilasarvoa.

 
Jos tuo porukka on läpileikkaus Suomen kansasta, niin kyllä me jonkinlaista brändiryhmää... vai olikohan se Brandy-ryhmä... tarvitaan, mutta mahtaakohan se paljonkaan auttaa. Hyvin pian maailma huomaa, millä oksalla suomalaiset istuvat.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti