sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kristityt pois Suomesta?

Jos maahanmuuton edellytyksiä ei edes koeteta parantaa, on melko selvää, että kyse ei oikeasti olekaan mistään maahanmuuttokriittisyydestä, sillä kyllä kai tuon sanan tulisi pitää sisällään kaikkien epäkohtien korjaamisen. Eräs suurimmista epäkohdista on kai byrokraattinen järjestelmä ja melko huono kotoutus. Onhan se voimavarojen tuhlausta, jos akateemisesti koulutetut ihmiset joutuvat lakaisemaan katuja. Hyvä että lakaisevat, mutta voisihan siihen tehtävään käyttää työtä pakoilevia suomalaisiakin. Pääsääntöisesti he olisivat tehtävään paljon soveliaampia kuin esimerkiksi Moskovan yliopiston professori, joka ei hoksanut huutaa, että pitää saada koulutusta vastaavaa työtä. Meni onneton ja rupesi lakaisemaan katuja, kun hommaa tarjottiin.

Osa näistä ns. maahanmuuttokriittisistä häätäisi kaikki muslimit pois maasta siitä syystä, että osa heistä on tullut tänne sotaa pakoon. Kun muslimit sotivat keskenään, uskotaan vahvasti, että he ovat vaaraksi meille.

Oikeasti minä en siihen usko, mutta minähän en olekaan rasisti. Rasismi nimenomaan on tuo aate, joka kätkeytyy tuon mainitun kriittisyyden taakse. Totta kai muslimeissakin on kaheleita, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia, mutta niin on myös kristityissä. Eivät nämä lukuisat kouluampumiset ja murhat ole suinkaan muslimien aiheuttamia, vaan kyllä syyllisiä ovat ainakin tähän asti olleet kristityt. Eivät sen takia, että ovat kristittyjä, vaan sen takia että ovat pikkaisen nyrjähtäneitä. Näin siitäkin huolimatta, että kristinuskoa voidaan hyvällä syyllä pitää maailman väkivaltaisimpana uskontona. 

Todennäköisempää, että joku muslimi aiheuttaa seuraavan terroriteon Suomessa, on se, että sen tekee joku kristitty. Pitäisiköhän kaikki kristityt ajaa pois Suomesta, että voitaisiin kokea tämä maa turvalliseksi? Ihan loogisesti ajatellen näin pitäisi tehdä, sillä kristittyjen hirmuteoilta tuskin muuten vältymme, sillä onhan Suomi tilastojenkin mukaan maailman väkivaltaisimpia maita.

Totta puhuen, taidan nyt puhua hieman isotellen. Olipa kyseessä kristittyjen käymät sodat tai vastaavat verilöylyt muslimien välillä, ei tosiasiallinen syy juuri koskaan ole uskonto. Kyllä kai syy on lähes poikkeuksetta ollut vallanhimo, joka on sitten nimetty uskon sodaksi, hyvin tietäen, että lähes kaikki ihmiset ovat jonkin uskon kannattajia. En toki tiedä, miten muslimit levittävät uskontoaan, mutta kyllä heistä moni lukeutuu myös minun ystäväpiiriini. Koskaan ei kukaan ole yrittänyt minua käännyttää edes sanallisesti, miekasta puhumattakaan. Samaa on sanottava myös paljon parjatuista Jehovan todistajista, jotka ovat ihan tervetulleita meille. Alun alkaen asetin ehdoksi, että en suvaitse minkään asteisia käännytysyrityksiä. Jääköön tämä helluntailaisten yksinoikeudeksi, joita en kyllä muutenkaan jaksa kuunnella. Harmi, sillä varmasti sekin avartaisi hieman maailmankatsomustani. On vaikea vastustaa asiaa, josta ei mitään tiedä, vaikka hyvinhän tuo näyttää noilta rasisteilta käyvän.

Tähän loppuun sitten pieni pätkä ”maahanmuuttokriittisyyttä”.

Olen ehdottomasti samaa mieltä Kimmo Sasin kanssa siitä, että Suomessa asuvien ihmisten ei sallita osallistua ISIS:in riveissä mihinkään taisteluihin tai terroristien koulutukseen. Jos toiminta voidaan katsoa rikokseksi, on se tuomittava oikeudessa. Ellei rikoksesta ole näyttöä, riittää maasta karkotus. Kaikessa tapauksessa tulee viranomaisille myöntää lähes rajattomat valtuudet asioiden tutkimiseen.

”Maassa maan tavalla, tai maasta pois.” Niin, että juopotelkaa ja pieksäkää akkanne ihan rauhassa. Pistelkää puukolla lähinaapureitanne ja kavereita, kunhan ette lue Koraania ja käytä huivia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti