perjantai 28. elokuuta 2015

Terrorismin uhka


Sotia pakenevat ihmiset aiheuttavat kuulemma terrorismin uhkaa tänne Suomeen, jonne hekin tulevat vain pakon sanelemana ja josta poismuutto on vuosien saatossa ollut paljon vilkkaampaa kuin tänne muutto. Tunnen ihan sattumoisin kymmeniä ulkomaalaisia, joiden joukossa toki pari pakolaistakin, mutta kovasti huono ihmistuntija olisin, jos en olisi huomannut näiden pahoja aikeita. Ei niitä totisesti ole ollut, eikä näillä ihmisillä varmaankaan ole tapana purra auttavaa kättä. Kyllä siinä todella sairaaloista mielikuvitusta tarvitaan, jos nämä henkensä hädässä pakenevat ihmiset nähdään uhkana yhteiskunnallemme.

Ruotsissa, jossa myös olen joskus asunut, on aikoja sitten todettu, että on taas pakko vetäistä hihasta tuo rasismin kortti. Terroriteot ja mellakat ovat puhtaasti rasistien aiheuttamia. Hyvin Olli Immosen tapainen ”isämaan puolustaja” oli norjalainen Breivik, joka onnistui likvitoimaan lähes sata nuorta, jotka olisivat saattaneet muodostaa ”uhan” puhtaalle viikinkirodulle. Rodulle, joka metsästi ja pyydysti erirotuisia ihmisiä, lähinnä naisia eri puolilta maailmaa ja alkoi sitten lisääntyä näiden kanssa.

Perussuomalaisten kimppuun Suomessa ”hyökätään”, eikä ihme, sillä kaikki eivät aivan suopein silmin katso olli immosia, mutta tuskin yksi hörhö kovin paljon pahaa saa aikaan, jos ympäristö ei ala sitä tukemaan. Näitä kaikessa epäonnistuneita tossanoita tänne maailmaan mahtuu, taitaapa löytyä myös Kalajoelta.

Yhden ihmisen terroristipuheet eivät siis maata kaada eivätkä saa aikaan suurtakaan vahinkoa. Ihmisten pelottelu ei kuitenkaan ole sopivaa, sillä aina on herkkäuskoisia, jotka todella voivat pelätä. Kyllä minäkin lapsena pelkäsin, että mustalaiset vievät jos en ole kiltti.

Meilläkin laillistettu terroristijärjestö Greanpeace on todella vaarallinen juttu, joka jotenkin on onnistunut hivuttautumaan myös politiikkaan monessa maassa. Jos minunkaltainen agnostikko saadaan kääntämään takkinsa esimerkiksi tuulivoimaa vastaan, tarvitaan siihen todella vahvat näytöt. Tuulivoima on ihan kiistatta todettu kalliiksi ja monin tavoin haitalliseksi energian lähteeksi, joka tuottaa myllyjen omistajille taloudellista hyötyä vain meidän veronmaksajien rahoilla ja ihmisten terveyden kustannuksella. Ehdottomasti Greanpeace on rikollisjärjestö, jonka tarkoitus on ainoastaan järjestää terrorihyökkäyksiä eripuolilla maailmaa. Suomessa he ovat saaneet liittolaisikseen yhden poliittisen puolueen.


Eurajoelta kantautuneet tiedot kertovat, että suurimmat haitat voimalaitostyömaalla siellä ovat aiheutuneet vihreistä terroristeista. Samaa kerrottiin aikoinaan Loviisasta, ja eikös vain ole nähtävissä myös Pyhäjoella vastaavaa käyttäytymistä. Kun teknisen tiedon määrä on varsin vähäinen, saadaan kaikenlaisilla uhkakuvilla ihmiset pelkäämään sellaista, missä ei mitään pelättävää ole.

Maailmassa on satoja ydinvoimaloita, mutta onnettomuudet ja ympäristöhaitat varsin vähäisiä, jos niitä verrataan vaikkapa vesivoimaloihin, puhumattakaan tuuli- tai hiilivoimaloista. Kaikessa toiminnassa onnettomuuksia tietenkin tapahtuu, eikä niitä koskaan voi kokonaan välttää. Selvää kuitenkin on, että terveydellisin perustein pitäisi tuulivoima kieltää, sillä myllyjen terveyshaitat on suurella varmuudella toteen näytetty. Myös myllyjen ympäristöhaitat ovat kiistattomat, sillä pelkkä osien valmistaminen tuottaa päästöjä ja ympäristömyrkkyjä enemmän kuin vastaavan tehomäärän rakentaminen muilla menetelmillä. Myllyjen ympäristöstä hakataan puita myös merkittävä määrä, joten metsä tulee ”keuhkotautiseksi”.

Tiedänhän minä, että ei näillä kirjoituksilla mitään merkitystä ole, mutta kauhealta tuntuu, että meidän eduskuntaankin on valittu täysin kansallisen etumme vastaisia ihmisiä. Kyllä minä sellaisina pidän kaikkia vihreitä, lähes kaikkia vasemmistoliittolaisia ja ainakin Olli Immosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti