torstai 11. elokuuta 2011

Persut ja persujen maine

Vaikka en olekaan perussuomalainen, minkä olen useaan kertaan sanonut, en voi mitään sille, että monet ajatuksista miellyttävät. En ole mihinkään puolueeseen sitoutunut, joten ihan puhtaalla omallatunnolla voin olla mitä mieltä tahansa.

Olen siis ihan mitä mieltä milloinkin tunnen olevani. Aina olen kuitenkin ollut sitä mieltä, että on säälin, kun perussuomalaisiin on hakeutunut joukko elämässään epäonnistuneita yksilöitä, jotka purkavat katkeruuttaan milloin mistäkin asiasta, uskoen että se on perussuomalaisten linja. Kun katson persujen ohjelmaa, olen suorastaan hämmentynyt moisesta väärinkäsityksestä. Puolueellahan on mitä hienoin ohjelma, eikä tietoakaan rasismista tai muista vihaliikkeistä.

Kun joku kalajokinen kaupunginvaltuutettu purkaa aggressioitaan mollaamalla toisia ihmisiä, on se varmasti puolueen linjan vastaista.

Säälittää hieno puolue ja sen puheenjohtaja Timo Soini, jonka nyt sattumalta tunnen henkilökohtaisesti ja ehkä siksi tunnen sympatioita puoluetta kohtaan. Kertakaikkiaan hieno ihminen, joka koettaa saada puolueesta itsensä näköistä. Laajasydämistä ja oikeudenmukaista.

Ai että aivan pöljää kirjoitella puolustuspuheita puolueelle. No onhan se niinkin. Yleisesti ottaen olen poliitikkoja mollannut näissä kirjoituksissani, enkä aio säästellä vastaisuudessakaan… en persuja enempää kuin muitakaan.

Tämä kirjoitus sai kimmokkeen siitä, että joku kalajokinen kunnanvaltuutettu oli joutunut oikeuteen kunnianloukkauksesta. Sanottiin, että sellaisia ne persut ovat. No eivät totta hitossa ole. Jou yksilö voi olla, mutta tolleroita on kaikissa puolueissa.

Kun olen julistanut vastustavani epäoikeudenmukaisuutta kaikissa sen muodoissa, en yksinkertaisesti voinut olla kirjoittamatta tästä törkeästä vääryydestä.

Ihan sitten vain yleisesti. Kaikki, tai ainakin lähes kaikki, mitä ihmiselle elämässä tapahtuu, johtuu hänen omasta toiminnastaan ja omista päätöksistään. Ei sen takia kannata ruveta muita syyttämään, eikä ainakaan kannata liittyä perussuomalaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti