keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Traktorilla Lappeenrannasta Kalajoelle tsasounahankkeen hyväksi

Se sitten lähti. Traktori kohti Kalajokea. Jos kiinnostaa, niin se on 50 vuotta vanha David Brown ja väriltään valkoinen. Kun netti nielee tämän blogiini, olen jo traktorin ratissa ja hyvän mataa menossa Lappeenrannasta kohti alajokea. Vasenta lamppua ei ole, eikä vilkkuja. Käsillä siis vain ojentelen ja suuntia huidon. Valon antaa varmasti aurinko, sillä vuorokauden pimeimpinä hetkinä en aio ajella.

Jos ajattelit kysyä, miksi tuo hölmö ajelee, niin kysy vaan. Eihän se ole hölmöä jos hölmö tekee hölmöjä. Hölmöä on kysellä hölmöjä, mutta vastaan silti. Olen viemässä traktoria Lappeenrannasta Kalajoelle, jossa sen tarkoitus on osallistua tsasounan rakennustöihin. Traktorin kylkeen on teipattu rukoushuoneen kotisivujen osoite. Jos tien varteen rynnänneen väentungoksen vuoksi et pääse osoitetta näkemään, niin kerron sen nyt myös tässä. Se on: www.kalajoenrukoush.nettisivu.org. Minulle saa soitella vaikka koko matkan ajan. Puhelimeen koetan vastata numerossa 044-5152601.

Kaikki tätä matkaa ja rukoushuoneen rakentamista koskevat sponsoritarjoukset otetaan vastaan.

Pääsen perille, jos Jumala suo. Rukoushuoneen valmistuu joka tapauksessa.

Minusta melkein tuntuu, että mieluummin rupean kumminkin kirkon palvelijaksi kuin Kallan kuvernööriksi, jos valita saan. Molemmat vaihtoehdot ovat edelleen auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti