maanantai 25. heinäkuuta 2011

Muutos

Kun Kallan kuvernöörikunnasta sammuvat majakan valot ja ainoa yhteys saarelle on hiihtolatu, niin minä kuvernöörinä joudan paneutumaan suomaiseen politiikkaan paremminkin. Kun poikani oli perustamassa puoluetta nimeltä Muutos 2011, varoittelin häntä kovasti. Kansa kyllä halusi muutosta, mutta luonnonlaki nimeltä muutosvastarinta soti liian rajuja muutoksia vastaan.

Muutosvastarinta toimii yhä edelleen, joten olen koettanut pysyä puolueettomana ja sitoutumattomana. Se vaan on nyt niin kamalaa tämä tyhmyyden kasauma, joka tuntuu mahdollistavan tämän nykymenon. Jossakin aikaisemmassa kirjoituksessani jo kirjoittelin näistä pätevyysvaatimuksista. No turha kai niitä oikeasti olisi asettaa, jos edes puolueet eivät niistä huolehdi. ”Rehelliseksi tunnettu hyvämaineinen Suomen kansalainen”. Uutta eduskuntaa ei tiedä, mutta vanhasta löysin vain 12 ko. vaatimuksen täyttävää. Tästäkin tusinasta puolet on auttamattoman tyhmiä, joten poliittiseen kirjoitteluun löytyy kyllä aihetta myöhemminkin.

Jos tässä nyt sattuu, että kirjoitteluun tulee pieni tauko, niin tämä johtuu pääasiassa uusiin edustajiin ja ministereihin tutustumisessa menevään aikaan.

Traktoreista, kirkosta ja kissoista voin kyllä kirjoitella tässä välilläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti