lauantai 2. heinäkuuta 2011

Korttitalo

Miksi ei kunnon hallitusta voitu muodostaa? Siksikö, että pääministeriksi oli pakko saada Katainen? Minun mielestäni Katainen on omaa etuaan ajava pikkupoika, vaikka kieltämättä hyvä puhuja. Pohjalle Perussuomalaiset, demarit ja Kepu olisi saatu hallitus, jolla olisi ollut toimintaedellytykset. Ei tästä oikein osaa sanoa mitään. Eikö Urpilainen tahtonut pääministeriksi, vai pelkäsikö, että Soini kumminkin veisi pääroolin?

Mari Kiviniemelle ostan kukkia ihan vaan siksi, että on uskaltanut tunnustaa hänen hallituksensa politiikan virheelliseksi. Sitähän se oli.

Kyllä se ministeriauto niin houkuttelevalta tuntuu, että samaa politiikkaa menivät jatkamaan nekin, jotka sitä eniten arvostelivat.

RKP on tietysti aina mukana, sillä heillähän ei ole omaa mielipidettä mistään. Vihreät ajavat omia asioitaan täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella.

Arhinmäelle tuntui olevan tärkeintä ministerin paikka. Kommunistiselle järjestelmälle ominaisella tavalla toisinajattelijat syrjäytetään.

Kristillisiä minä ihmettelen! Olen pitänyt Päivi Räsästä älykkäänä ihmisenä. Eikö hän todellakaan tajunnut, että tällä kertaa kristilliset arvot ovat enemmän esillä oppositiossa kuin hallituksessa.

Tee Päivi nyt sitten mitä voit, mutta kuuntele sydämesi ääntä. epäilen, että Katainen ei ole maan päälle palannut Jeesus. Tuskin saisit hänen kymmenestä ihokkaasta ainuttakaan.

Koskaan en ole toivonut hallituksen kaatuvan, mutta nyt todella odotan korttitalon romahdusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti