maanantai 29. syyskuuta 2014

Maahanmuuttaneiden puolue - MAPU


Joissakin Saksan suurimmissa kaupungeissa on ulkomaalaistaustaisia kansalaisia peräti neljännes väestöstä. Ei ole todennäköistä, että tällaisiin lukemiin Suomessa koskaan päästäisiin, sillä edes ne yli miljoona Suomen kansalaista, jotka ovat muuttaneet ulkomaille, eivät tutkimuksen mukaan halua muuttaa takaisin Suomeen. Mistähän tämäkin johtuu? Jotenkin mielessäni herää epäilys, että Suomi ei sittenkään ole maailman paras maa, vaikka me jotenkin yritämme sellaista uskotella.

Uskottelussa suomalaiset ovatkin maailman parhaita. Väitetään, että meillä on maailman paras koulutus ja maailman paras sairaanhoito ja maailman turvatuin talous ja ties mitä maailman sitä sun tätä. Tosiasiassa meillä on kuitenkin länsimaiden eniten juoppoja ja sydänsairaita. Myös itsemurha- ja väkivalta tilastoissa me olemme maailman kärkimaita. Ei tuohon soppaan kukaan itseään kunnioittava ulkomaalainen halua tulla sotketuksi.


Tässä yhdistysten luvatussa maassa poliittinen järjestelmämmekin on yksi maailman monimutkaisimpia, joten siitäkin ne vähäiset ulkomaalaistaustaiset, joita meillä on, yrittävät pysyä erossa. Meillä ei ole äänikynnystä, joka hieman tasaisi parlamenttimme rakennetta. Puolueiden perustaminen meillä on aivan liian helppoa, joten minkä tahansa huuhaa-aatteen kannattaja voi perustaa oman puolueen. Siksi meillä on suuri määrä yhden asian liikkeitä, joiden nimi on kopioitu jostakin Euroopasta, mutta joilla ei tosiasiassa ole mitään muuta tekemistä jonkin samannimisen eurooppalaisen puolueen kanssa. Esimerkiksi Saksan kristillisdemokraatit ovat lähempänä meidän Kokoomusta kuin meidän kristillisiä. Saksan vihreät ovat aatemaailmaltaan hyvin lähellä Perussuomalaisten ohjelmaa, jota lähellä eivät taas ole ”persujen” nimissä esiintyvät suomalaiset rasistit, joista hyvin monet perussuomalaiset haluavat sanoutua irti.

Jokaisella puolueella on sääntönsä ja ohjelmansa. On varsin erikoista, että puolueet sallivat jäsenistänsä sooloilla ihan miten sattuu, sekä sääntöjen että ohjelmansa vastaisesti. Mielestäni esimerkiksi ”persujen” tulisi jyrkästi irtisanoutua Suomen Sisu -nimisestä rasistisesta järjestöstä.

Turkkilaiset maahanmuuttaneet ovat perustaneet Saksassa oman puolueen, mutta saaneet varsin niukan kannatuksen. Näin luonnollisesti on, sillä yksi ”mamuryhmä” tuskin kovin suuria saa aikaan, maassa jossa ei sille ole yleisempää tarvetta. Suomessa tarvetta kyllä olisi, mutta tuskinpa meillä tuo ”Mapu” sen merkittävämmäksi nousisi, sillä meillä tämä vierasperäinen väestönosa on häviävän pieni muihin länsivaltoihin verrattuna.

 "Kiitos että olet olemassa! Monimuotoisuus tekee meistä vahvoja. Yhdessä olemme Saksa"

 "Rohkeutta monimuotoisuuteen. Me olemme Saksa"

 "Älä anna rasisteille mahdollisuutta"

Kaipaakohan tämä vihaa tihkuva Suomen kansa jotain selkeästi rasistista puoluetta, jota sitten saisi kivittää ja nimitellä rasistiseksi. Tällainen selkeästi rasistinen puolue kyllä löytyy monesta Euroopan maasta, mutta Suomessa sijaiskärsijäksi on joutunut Perussuomalainen puolue, joka on hyysännyt joukoissaan Suomen Sisun kaltaista rasistijärjestöä.

Perussuomalaiset rp. on niin uusi ja nopeasti kasvanut puolue, että sen joukkoihin on onnistunut soluttautumaan monenlaista viheltäjää. Toivottavasti tämä puolue saa elää niin kauan, että sen sisäinen aatemaailma tulee yleisesti tunnetuksi ja puolue puhdistuu noista sen maineen likaajista.

Kyllä se loppupeleissä niin on, että olipa puolueen ohjelma kuinka hyvä tahansa, jos sen toiminta on jotain aivan muuta, niin eihän se hyvin pääty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti