tiistai 19. elokuuta 2014

Kalajoen Perussuomalaiset ry

Kalajoen Perussuomalaiset ry on yhteiskunnallisiin asioihin kantaa ottava puolueisiin sitoutumaton järjestö, joka on alun alkaen perustettu Perussuomalaiset rp:n paikallisjärjestöksi ja on sellaisenaan Pohjois-Suomen piirin kolmanneksi vanhin yhdistys. Myöhemmin yhdistys on erkautunut piiristä, mutta pyrkii yhä edelleen edistämään perussuomalaisia arvoja tällä alueella. Yhdistykseen kuuluminen ei edellytä kuulumista mihinkään poliittiseen järjestöön. Me emme osallistu minkään puolueen nimissä mihinkään kansallisiin vaaleihin, mutta tulemme omalla listalla kunnallisvaaleihin. Yhdistykseen kuuluminen ei myöskään edellytä jatkuvaa asumista Kalajoella, vaikka toivottavaa olisikin jonkinasteinen sitoutuminen tähän kaupunkiin.

Eräs yhdistyksen tulevaisuuden tavoitteita on kunnallisten keskustelutilaisuuksien järjestäminen ja merkittävien poliitikkojen kuuleminen. Ensimmäinen tällainen tilaisuus on 30.10.2014 kaupungintalolla, jossa kuultavina ovat kansanedustajat Kauko Tuupainen ja Pirkko Mattila. Tuupainen on Kalajoelta syntyisin oleva talousvaliokunnan jäsen ja Mattila pohjoissuomalainen hallintovaliokunnan puheenjohtaja. Tuupainen on ilmoittanut asialistallaan olevan eläkeläisten asiat, joten toivomme asiasta kiinnostuneiden olevan paikalla.

Tällä hetkellä Kalajoen Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana toimii perussuomalainen varavaltuutettu Reijo Karjalainen ja sihteerinä puolueen kulttuuripoliittista ohjelmaa suunnitteleva Pirjo Keronen.

Yhteiseen hyvään tähtäävät ehdotukset toiminnan tehostamiseksi ovat tervetulleita. Ne voi lähettää sähköpostina osoitteeseen bsa@tza.de.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti