torstai 20. marraskuuta 2014

Terveisiä Lontoosta


Taisi olla pari blogitonta päivää. Anteeks kauheesti, että tämä lehti ei sitten ilmestynyt tietokoneittenne ruutuun, vaikka arvelen teidän vesi kielellä odottaneen näin merkittävää tietopläjäystä. Semmosta ei vaan ihan tyhjästä voi ammentaa, joten välillä piti lähteä tiedonkeruumatkalle, sillä koulutieto alkaa loppua, vaikka kuinka koettaisin meidän kotikirjaston hyllyjä kolata. Monia maita, maanosia ja mantereita olen kyllä jo kolunnut, mutta vielä on aukkoja tiedoissa, joten nyt sitten pysyttiin melkein kotona, mutta katseltiin maailmaa hieman uusin silmin. Niin, että terveisiä vaan Lontoosta. Monille ihmisille ostettiin sieltä postikortitkin, mutta kun muisti on jo kerta kaikkiaan hapertunut, niin jäivät postittamatta. Terveisiä nyt kuitenkin teille kaikille.
 

Kun kello on nyt jo paljon ja nukkumaan pitäisi ennättää, niin ei tänäänkään saa muuta kuin tämän varoituksen siitä, mitä tuleman pitää, sillä kun vilkaasti liikkuu, niin monessa paikassa ennätin käymään ja monlaisten ihmisten kanssa ennätin juttelemaan. Kun nyt kyse oli kuitenkin Euroopan suurimmasta kaupungista, jossa joka kolmas asukas on maahanmuuttaja, niin ei tietäkään voitu välttyä tältä aiheelta monikulttuurisuus. Uskonnosta olen aina kirjoittanut pätkiä, joita olen koettanut siivittää historian havinalla. Kun nyt sain olla kaupungissa, jolla todella on historiaa ja uskonnollista kulttuuriakin, niin enköhän vain tule vaivaamaan teitä myös tällä aiheella. Ehkä pari sanaa urheilustakin tulen teille kertomaan, sillä sen verran urheilumiehenä itseäni olen pitänyt. Tähän nyt en ennättänyt mielipiteitä hankkimaan, mutta kyllä ihmettelyn aihetta sain ihan vain katsoessani kaupunginosien nimiä ja televisio-ohjelmia. Kyllä Britanniassa kosketus kuningas jalkapalloonkin on pikkusen erilainen kun aikoinaan meillä Jyväskylässä, puhumattakaan tästä kauniista Kalajoestamme. Eikös vain ole britti tämäkin herra, joka toi Kalajoelle huipputason lentopallon.

Näistä aiheista ja ehkäpä paljon muustakin tulen teille lähipäivinä kertomaan, kunhan toivun matkasta ja sen aikana hankkimastani flunssasta. Jaksakaa nyt odottaa. Ennätätte te suuttumaan myöhemminkin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti