torstai 6. marraskuuta 2014

Me takin kääntäjät

Olen aina pitänyt pikkuisen heikkouden merkkinä, jos ihminen pakenee paikalta, kun talo on tulessa, ja jättää kanssaihmisensä käristymään liekeissä. Hieman tällaisiksi olen luokitellut ihmiset, jotka kääntävät takkinsa aina tuulen mukaan, olipa kyse uskonnosta tai politiikasta. Kun nyt yli 40 vuotta melkein samaa puoluetta olen kannattanut ja suurimman osan ajasta ollut myös jäsenenä ja joskus myös paikallisvaaleissa ehdokkaana niin SMP :n kuin Perussuomalaistenkin riveissä, täytyy myöntää, että pikkusen tuntuu haikealta ajatella, että puolue on kääntänyt takkinsa. SMP:n perustaja Veikko Vennamo ei tietääkseni ollut rasisti, vaikka arvostelikin melko voimallisesti niitä ”maahan tulijoita”, jotka pyssyt käsissä ylittivät valtakunnan rajan ihan ilman viisumia. Melko kauan kesti että minäkään niistä opin pitämään, sillä olin pakolainen, niin kuin Veikkokin. Oikeasti en tiedä, mikä oli Veikon kanta muihin ”mamuihin” nähden, mutta koskaan en kuullut, että hän olisi ollut maahanmuuton vastustaja tai muuten rasisti.


 
Tämä uusi, täysin elämää kokematon sukupolvi on sitten keksinyt, että maahanmuuttajat ovat kaiken pahan alku ja juuri ja kuluttavat kaikki meidän ja meidän isämme keräämät rahat. Itsehän he ovat vain saaneet nauttia vanhempiensa työn hedelmistä, joita nyt luulevat ”mamujen” ryöstävän. Ihan suoralta kädeltä, henkilökohtaisen kokemukseni perusteella voin kertoa, että eivät ryöstä.

Perussuomalaiset ovat päättäneet selvittää maahanmuuton kustannukset, ilmeisesti siksi, että ”persujen” joukkoon pesiytyneet rasistit voisivat käyttää noita numeroita lyömäaseenaan. Sorry vaan, mutta kyse ei ole pelkästään maahanmuuton kustannuksista. Totta kai kotouttamisesta ja elämän alkuun saattamiseen tällä vieraalla maalla aina jotain maksaa. Kyse ei olekaan maahanmuuton kustannuksista vaan huoltotaseestamme. Kiistaton tosiasia on, että vain runsaalla maahanmuutolla voidaan sinunkin eläkkeesi pelastaa. Jotta maahanmuuton kustannuksiin saataisiin oikea vertailuluku, pitäisi meidän ensin selvittää, minkä verran maksaa vastasyntyneen suomalaisen kasvattaminen työikäiseksi ja työhaluiseksi aikuiseksi.

No, oikeasti tuota laskelmaa ei ehkä kannata suorittaa, sillä kyllä ”mamu” sen verran halvemmaksi tulee, että huonommallakin matematiikan tuntemuksella tämän voi ihan päättelemällä päätellä. On toinenkin syy, miksi tätä laskelmaa on turha suorittaa. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että suomalaiset naiset eivät ole halukkaita synnyttämään kolmea lasta per akka. Sen verran nimittäin tarvittaisiin heti, jotta tuo huoltotaseemme saataisiin kuntoon. Hyvä tietysti, että eivät synnytä, sillä jos meille nyt syntyisi uusi suuri ikäluokka, taloutemme ei kestäisi sitä, silla kaikkine äitiyspakkauksineen ja lapsilisineen olisimme konkurssissa jo muutaman vuoden kuluttua. On nimittäin niin, että ennen kuin tuosta lapsesta olisi omakohtaista hyötyä talouselämällemme, olisi odotettava seuraava neljännes vuosisata.

Uskokaa ihan huviksenne, että pikainen apu tulee ainoastaan ulkomailta, sanokoon kuka mitä tykkää. Oikein minua pelottaa, jos jotkut rasistit onnistuvat säikäyttämään ”mamut” niin, että he eivät haluakaan Suomeen.

Takinkääntäjäksi sanotaan yleensä ihmistä, joka vaihtaa puoluekantaansa. Ei minusta tullut takinkääntäjää silloin, kun Kalajoen Perussuomalaiset ry erotettiin piirijärjestöstä, sillä sillä asialla oli varsin vähäinen merkitys, ja tiesin sen johtuvan siitä vääräsaä tiedosta, jota täältäpäin oli viestitetty puoluejohdolle. Varsinaisesti Perussuomalaiset rp:n toiminnasta päätin jättäytyä pois vasta silloin, kun kuulin, että Timo Soinikin oli allekirjoittanut tuon ”rasistisen manifestin.”

Vaikka en olekaan julistautunut miksikään kristillisyyden esitaistelijaksi, olen kuitenkin siinä määrin kristitty, että kunnioitan meille annettuja käskyjä, joista ehkä tärkein kuuluu: ”Rakasta lähimmäistäsi niin kun itseäsi ja Jumalaa yli kaiken.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti