lauantai 28. tammikuuta 2017

Näin kansa vähenee


Taisin tuossa aiemmin kirjoittaa, että eroa S-liikkeestä ihan vaan protestina isänmaanvastaiselle toiminnalle. Tukevat rontit tuulivoimaa, joka on joka suhteessa vahingollista. Perussuomalaisten jäsenyydestä luovuin hieman samankaltaisesta syystä. Toki vastustavat tuulivoimaa, niin kuin suurin osa Suomen kansasta, mutta toimivat silti isänmaan vastaisesti.

Vastustavat nimittäin minun ja muutamien minuakin nuorempien eläkkeitä. Ihan matemaattinen tosiasia on, että syntyvyys on tässä maassa selkeästi pienempi kuin samanaikaisesti kuolevien määrä. Tämä tarkoittaa ihan alakoulun laskuopinkin mukaan sitä, että väki vähenee. Tämä taas tarkoittaa sitä, että myös työtä tekevien määrä vähenee, joka sitten aikaa myöten johtaa siihen, että huoltotaseemme romahtaa. Pahinta kaikessa, että nuo kuolevat eivät kuole saappaat jalassa ihan vaan pystymetsässä, vaan ovat aikansa eläkkeellä ja sitten sairastelevat ja tulevat kauhean kalliiksi yhteiskunnalle. Totta he tietysti ovat eläkkeensä ansainneet, samoin kun hoitonsakin, mutta kun systeemi on, että jälkipolvien pitäisi pystyä kustantamaan tämä ns. huoltotase. Eivätpä kuitenkaan pysty, jos väki vähenee tätä vauhtia.


Sanotaan, että ”toisen kuolema on toisen leipä”, joka tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että kun jossain soditaan, niin siviilit pakenevat johonkin ja auttavat itseään ja yleensä myös sitä maata, johon pakenevat. Kun nämä pakolaiset tulevat väestötappiomaahan, on se erityisen suuri apu tälle maalle…. se on sitä leipää. Vaan eivätpä syö ”persut” tätä leipää, vaan huutavat kurkku suorana, että ”rajat kiinni.” Jos oikeasti kävisi niin, että persujen pakolaispolitiikka saisi yleistä kannatusta, näivettyisi tämä maa lopullisesti. Nyt on onni onnettomuudessa se, että muualla soditaan ja me saamme nauttia tästä pakolaisten tuomasta avusta. Onneksi suurin osa Suomen kansasta on siinä määrin laskutaitoista, että osaa laskea tuon yksinkertaisen tehtävän.

Niinpä… ja kaikkein äänekkäimmin pakolaisia vastustavat juuri ne, jotka lähes koko ikänsä ovat olleet yhteiskunnan elätettävinä. Laskekaa vaan, mitä yksi pakolainen on tullut tälle yhteiskunnalle maksamaan aina hamaan hautaan asti… siis menot ja tulot, mutta laskekaa myöskin, mitä yksi olliimmonen on maksanut tälle yhteiskunnalle ja tulee vielä maksamaan.

Lähes kaikki asiantuntijat ovat sitä mieltä, että me emme enää tulisi toimeen ilman näitä ulkomaan apuja… miksi siis vastustaisimme niitä?

Eilen kuulin juuri uutisen, joka kertoi, että Suomi on nyt turvallisin, mitä koko 2000- luvulla. Pakolaiset eivät juurikaan ole aiheuttaneet häiriöitä, ellei sellaisiksi lasketa rasistisia hyökkäyksiä vastaanottokeskuksia kohtaan. Ne kyllä ovat suomalaisten ääriainesten provokaatioita, samoin kun poliisille tehdyt aiheettomat ilmoitukset tapahtumattomista raiskauksista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti