perjantai 31. heinäkuuta 2015

Voi Olli sinua


Täytyy myöntää, että edelleen meidän ”persujen” kannattajien joukossa on muutamia hörhöjä, joista ei poliittisesti ole kovinkaan paljon hyvää sanottavaa. Jos nyt jotain valoisaa olisi esimerkiksi Olli Immosesta sanottava, niin ensimmäisenä tulee mieleen, että siististi pukeutuu ja siten tuon kansanedustajan vaatimuksen täyttää. Ei ole miehellä edes saksalaista sotilaspukua, vaikka varmaan mielellään siihen sonnustautuisikin, suuren aateveljensä Adolfin tavoin. Mistä johtunee moiset mielleyhtymät, kun muutama kuukausi sitten vierailin Saksassa mm. hologaust-museossa ja entisellä keskitysleirillä, tulivat nuo muutamat vanhassa natsiaatteessa edelleen roikkuvat kansanedustajat mieleen. En kenenkään kuolemaa toivo, mutta Hitler teki aikoinaan oman johtopäätöksen politiikastaan. Liekö tuo sitten välttämätöntä, anteeksipyyntökin olisi varmaan riittänyt, mutta kovinhan se lievältä tietysti tuntuu, kun se politiikka oli jättänyt jälkeensä satoja tuhansia ruumiita. 

 
Ehkäpä Simon Wiesenthal ja muutamat muut tekivät tarpeetonta työtä, sillä eihän kosto koskaan mikään paras ratkaisu ole. Eivät uhrit enää henkiin herää, eikä näytä kosto opettaneen mitään jälkipolville. Ei ihan sillä puhdistunut tuo ”persujen” politiikkakaan, että joku kansanedustaja erotettiin puolueesta hänen ystävänsä natsitervehdyksen takia. Auttoiko mitään, kun puolueeseen sai jäädä kuitenkin Hitleriä ihannoiva rasistisiipi. Puolue kävi kyllä kiivasta puhdistuskampanjaa, mutta kun taisi erotetuiksi tulla puolueen paras porukka, niin enemmän siitä haittaa oli kun hyötyä.

Olenhan toki useaan otteeseen sanonut, että on puolueen ohjelmassa paljon hyvääkin, josta syystä saatan yhä edelleen äänestää puoluetta, mutta kyllä tuollaiset Olli Immosten ulostulot hieman järkyttävät.

Mitä Kreikan lainapaketteihin tulee, en minäkään niiden kannattaja ole, ja jos kansanäänestys tulisi, niin äänestäisin niitä vastaan. On aivan selvää, että ei Kreikka pysty lainojaan maksamaan, ja monen ”nykynuoren” sormi osoittaa syyttävästi Kreikkaan. Tästä syystähän minäkin vastustan sitä, että näitä avustuksia nimitetään lainaksi. Toki tiettyyn rajaan saakka saattaisin avustamiseen suostua. Avustuksiahan mekin saimme monilta valtioilta sotamme aikana ja sen jälkeenkin. Otimme myös lainaa, jota emme pystyneet maksamaan takaisin, vaan se lopulta muutettiin avustukseksi. Ihan puhdas ei siis ole meidänkään kauluksemme, vaikka sormea kovasti heristelemmekin. On totta, että Kreikka on enemmän syyllinen nykytilanteeseensa kuin mitä Suomi oli sodan jälkeen. Yhtä kaikki, kansa kärsii Kreikassakin. Inhimillistä apua meidän tuli antaa kaikille, jotka sitä apua oikeasti tarvitsevat ja mihin suinkin meidän resurssit riittävät. Ehkä ei niinkään paljon Kreikkaan kuin sotia pakeneville ihmisille. Vilpittömästi olen sitä mieltä, että Olli Immosen kaltaiset rasistit pois politiikasta ja Suomen Sisu niminen natsijärjestö kiellettyjen listalle.

Toki Suomi on vapaa maa, mutta missään päin maailmaa ei olla niin vapaita. että mitä tahansa järjestöjä sallitaan.

Maahanmuuttajia Suomessa on todella vähän, joten ainakaan ongelmaksi ne eivät voi muodostua muutoin kun muutamien ihmisten mielissä. Suomi ei ole oikein vetovoimainen maa, joten meidän monikulttuurisuus tuskin paljon maahanmuuttajista rikastuu. Onneksi meillä on jo varsin sekalainen seurakunta täällä entuudestaan. On ruotsalaisia, karjalaisia, venäläisiä, lappilaisia, savolaisia, mustalaisia ja tataareja. Uskontokuntia ja lahkojakin on kymmeniä, joten mitäpä tuossa joukossa muutama muslimi enää painaisi.

Täysin rajansa sulkeneita maita maailmassa ei todellakaan enää montaa ole. Ihan heti tulee mieleen vain Pohjois- Korea, joka on ehkä maailman köyhin maa. Toisesta laidasta löytyvät USA, Kanada, Australia ja Saksa, jotka ovat ehkä maailman rikkaimpia valtioita, lukuun ottamatta muutamia öljymaita, joissa rikkaus kirjaimellisesti pulppuaa maan alta.

Rikkaimmat valtiot ovat paitsi rikkaimpia, myö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti