lauantai 1. lokakuuta 2016

Tyhmyydestä sakotetaan

MTV:n nettiuutiset otsikoi näyttävästi: ”Soini näpäytti Orpoa.” No oikeasti ei näpäyttänyt, sillä Orpo oli aivan oikeassa pyrkiessään hieman oikaisemaan hallituskumppaniaan. Soini osoitti ainoastaan tyhmyytensä reagoidessaan asiaan mahtipontisesti öykkäröimällä. Se, mikä joskus nosti suosiota oppositiossa, pudottaa sitä nyt hallituksessa. 

Hallituspuolueen tulee käyttäytyä kuten vastuussa olevan puolueen pitää. Typerien herjanheittojen olisi syytä loppua viimeistään silloin, kun kävellään ministeriaitioon. Tuskinpa minusta Kokoomuksen kannattajaa tulee, vaikka tällä kertaa olenkin samaa mieltä Orpon kanssa. On jotenkin edesvastuutonta, että hallituspuolue hyysää sisällään natsimielisiä järjestöjä ja rasisteja. Olen minä ollut joskus myös Soinin kanssa samaa mieltä, mutta vain asioista. En tosi ole ihaillut hänen öykkäröivää käytöstään enkä populistisia välihuutoja, joiden ainut tarkoitus lienee ollut yleisön kosiskelu.

Kansa antoi valtuutuksen perussuomalaisille tämän maan johtamiseen, mutta ottaa sen nyt myös pois puolueen typerän käytöksen takia. Kyse ei siis ole ainoastaan Soinin käyttäytymisestä, vaan juuri näistä mainitsemistani äärijärjestöistä, joilla ei pitäisi olla mitään sijaa sivistysvaltiossa. On aika typerää myöskin väittää, että puolueella ei ole tietoa siitä, mihin järjestöihin jäsenet kuuluvat. No jos ei ole, niin olisi kannattanut ottaa selvää. Nykyisin se ei ole edes vaikeaa, sillä meillä lähes kaikilla on pääsy yhdistysrekisteriin, jossa jopa nimenkirjoittajien joukossa näkyy useita perussuomalaisia, näissäkin äärijärjestöissä. Halla-ahon, Immosen, Slunga-Poutsalon ja Hakkaraisenkin julkiset möläytykset vain vahvistavat tuota kansan riveissä syntynyttä käsitystä. Myös väkivaltajärjestö Odinin soturit keräsi riveihinsä useita ”persuja”. Kyllä se niin on, että kaikkeen tällaiseen olisi pitänyt heti puuttua rautaisella kädellä.

”Kyllä kansa tietää” sanoi aikoinaan SMP:n perustaja ja entinen puheenjohtaja Veikko Vennamo. Totta on, että kyllä kansa tietää huomattavasti enemmän kuin nämä poliitikot arvaavatkaan. Ehkä kaikkea ei heti huomata, mutta ei suomalaisia pitkässä juoksussa voida älyttää.

Perussuomalaisten on nyt aika todeta, että ”tyhmyydestä sakotetaan”.

Samassa junassa perussuomalaisten kanssa ovat vihreät, joiden tilanne juuri nyt on jokseenkin sama kuin oli persujen tilanne ennen vaaleja. ”Tuulikuplalla” ja ydinvoiman vastustamisella kerätään kannatusta, vaikka pitäisi keskittyä kansakunnan hyvinvoinnin edistämiseen. Energiapolitiikka on hieman vaikeaselkoisempaa, mutta tosiasiassahan tilastot ovat kaikkien nähtävissä, ja ne puhuvat karua kieltä. 

 
Olen niin usein kirjoittanut tuulimyllyjä vastaan, että kyllästyttää jo selittää kansalle, kuinka tarpeettomia ja haitallisia nuo häkkyrät ovat, ja jätän sen nyt ihmisten itsensä ratkaistaviksi. Asioiden monimutkaisuuden takia kestää varmaan vähän kauemmin, että kansa huomaa vihreiden härskin politiikan, mutta huomaa varmasti. Ehkä silloin on jo aiheutettu pahoja vaurioita kansantaloudelle ja ihmisten terveydelle, mutta kaikestahan me toivumme. Toivottavasti ei kuitenkaan jouduta asioiden eteen kuolemantapausten seurauksena, kuten nyt näyttää tapahtuneen äärijärjestöjen toiminnan takia.

Tuulivoimayhtiöiden lobbaukset täyttävät petoksen tunnusmerkit, joten jos ette itse ymmärrä noissa laskelmissa piileviä virheitä, niin kysykää energia-alan ammattilaisilta. Tuulivoimasta saadaan kannattava vasta sitten, kun on keksitty taloudellinen tapa varastoida myrskyissä syntyneet tarpeettomat tehohuiput. No sellaista ei ole vielä keksitty, eikä nykytietämyksen valossa tulla koskaan keksimäänkään.

Elämä on täynnä erilaisia kuoppia, mutta älkää hyvät ihmiset antako pettää itseänne. Noita häkkyrärykelmiä kutsutaan puistoiksi siksi, että se on jotenkin hyväksyttävä nimitys, vaikka niillä ei todellisuudessa ole mitään tekemistä puiston kanssa. Lasten törkeää hyväksikäyttöä on taas se, että jokaiselle värkille koetetaan antaa jonkun lapsen nimi. Varmaan pappi pantaisiin valuttamaan vielä vettä myllyn päälle, jos jostain löytyisi pappi joka uskaltaisi nousta tuon häkkyrän laelle.

Miettikääpä, onko vibroakustinen oireyhtymä oikeasti sairaus. Jotenkin minusta tuntuu, että ainakin minä kärsin tuostakin vaivasta. En siis vastusta tuulivoimaloita niiden tarpeettomuuden vuoksi. Oikeastaan tuo asia on noussut pinnalle vasta tutkiessani noiden rakennelmien rakentamisen motiiveja. Se prosessi lähti alulle sairastuttuani tuohon oireyhtymään ja hankittuani tietoa niistä maista, joissa on jo kokemusta.

Paha meidät perii, jos annamme Odinin sotureiden ja tuulivoimayhtiöiden terrorisoida maatamme.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti