sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Persut oikealla asialla


Perussuomalaisten kannatus näyttää taas ohittavan vihreiden kannatuksen, eikä ihme, sillä vihreät jaksavat sinnikkäästi kannattaa asioita, jotka vahingoittavat koko yhteiskuntaamme. Jokainen laskutaitoinen ihminen voi todeta, että esimerkiksi tuulimyllyt vievät enemmän kuin tuovat ja saastuttavat ympäristöä enemmän kuin ydinvoima.

Olen paitsi Karjalan pakolainen, niin pian myös tuulivoimapakolainen, sillä totta on, että terveyteni ei yksinkertaisesti kestä asumista tuulimyllyjen tulilinjalla. Suomessa, ensimmäisenä ja ainoana puolueena perussuomalaiset on noteerannut nuo tutkimukset, joita maailmalla on satoja. En tiedä, miten puolue on suhtautunut tuulivoimalobbareiden lanseeraamiin ja suurella rahalla ostettuihin kyselytutkimuksiin, jotka minä toki olen aina tiennyt arvottomiksi. Näyttää kuitenkin siltä, että eivät perussuomalaisetkaan kovin suurta arvoa niille anna. No oikeinhan se onkin, sillä kysymys on melkein samasta asiasta kun kuurolta kysyttäisiin, että häiritseekö liikenteen melu sinua. Ehkäpä vastaus olisi, että ei häiritse.

Voi olla, että en minäkään suhtautuisi näin kiihkeästi tuohon tuulivoimaloiden aiheuttamaan inframeluun, ellen oli oikeasti sairastuntu tähän vibroakustiseen oireyhtymään (T75.2), jonka diagnoosin sain ulkomaalaiselta lääkäriltä. Samainen lääkäri totesi vain, että Suomessa noita myllyjä on ollut niin vähän aikaa, että suomalaiset lääkärit eivät ole ennättäneet tutustua tautiin. Tulevaisuus muuttaa kyllä kaiken, mutta on todella surullista, jos se tapahtuu ihmisten terveyden kustannuksella ja vahingosta viisastutaan vasta, kun vahinko on jo tapahtunut.

Pahinta kaikessa, että myös vaimoni alkaa saamaan samoja oireita. Saattaa ole, että sairaus on kuin syöpä…. kaikki sairastuvat siihen, jos aika riittää. Voi olla, että joku väittää minua hieman tärähtäneeksi, kun tälläisiä väitän… no siihen voin vain todeta, että tuo on kyllä aivan uusi oire, mutta toisaalta hyvinkin mahdollista, että myllyt aiheuttavat myös sellaista.

Varmaa kuitenkin on, että toisen kärsimykset tietää vain tämä henkilö itse.

Olen kuitenkin varsin kokenut ja hyvin koulutettu energia-alan ihminen, joten en ihan jalat ilmassa leijaile. Ääniaallot leijailevat ja se taajuusalue tästä sini-muotoisesta värähtelystä on varsin suppea, jonka ihmiskorva pystyy kuulemaan. Toisaalta se on myös se vaarattomin alue. Tuo yleinen, parin kilometrin suojaetäisyys asutukseen on melkeinpä pelleilyä. Edes viisi kilometriä ei ole riittävä matka silloin, kun kyseessä on tällaiset jättiläismyllyt, joita Kalajoellakin on kymmenittäin. 

 
Luulen olevani ammatillisesti riittävän pätevä arvioimaan, että etäisyys pitäisi olla vähintään 15 km. Tämäkin vain siinä tapauksessa että myllyjä todella pitäisi rakentaa. Tiettävästi sellaista tarvetta ei ole kuitenkaan olemassa - paitsi rahanahneilla tuulivoimayhtiöillä, joiden lompsaa sinäkin lihotat.

Kyllä perussuomalaiset nyt ovat oikealla asialla. Kun vielä sanoudutte irti rasismista ja annatte ulkomaalaisten rauhassa kotoutua, voi olla, että kannatus nousee entisiin lukemiin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti