tiistai 8. maaliskuuta 2016

Suomi on naisille EU:n väkivaltaisin maa

Ihan kaikkien väärien tietojen oikaisua en minäkään voi ottaa kontolleni, vaikka tuo Suomeenkin hivuttautunut trolliarmeija syöttääkin puppua torven täydeltä. Perinteinen lehdistö ja viranomaiset ovat pikkuhiljaa alkaneet heräilemään.

Suomalaisten piiloraiskaukset ja väkivalta on nostettu vasta nyt esille, vaikka ilmiö on ollut tiedossa jo vuosikymmeniä.

Turun Sanomat kertoo, että tiedusteltaessa asiaa naisilta itseltään voidaan päätyä laskelmaan, jonka mukaan 47% yli 15 vuotiaista naisista on kokenut seksuaalista väkivaltaa. Kun hieman kiertäen asioita käsitellään, niin tästä tietynlaisesta tilastojen oikaisusta saamme kiittää pakolaisia.

Näitä pakolaisia pelätään niin kuin kaikkea meille vierasta, ja kun joku oikeasti sortuu väkivaltaan naisia kohtaan, syyllistetään koko porukka tästä yhden yksilön rikoksesta. Todellisuudessahan näin ei tietenkään ole, vaan suurin osa on kunnon kansalaisia ja he ansaitsevat sen mukaisen kohtelun.

On totta, että ulkomaalaiset ovat tilastoissa jopa hieman yliedustettuja, josta voisi vetää sen johtopäätöksen, että he ovat jotenkin väkivaltaisempia kuin suomalaiset. On todellista typeryyttä vetää näin suoraviivaisia johtopäätöksiä. Poliisi kertoo, että Suomessa raiskauksista ja muusta seksuaalisesta väkivallasta jää ilmoittamatta yli 90%. Se saattaa olla luku, joka selittää tuon naisten kertoman 47%. 


Poliisin saamat ulkomaalaisten ja pakolaisten suorittamiksi väitetyt väkivallanteot ovatkin sitten se todellinen tilastoihme. Ulkomaalaisten tekemiksi seksuaalirikoksiksi saadaan ilmoitusten mukaan 120%.

Joo joo.. 120% se arvion mukaan on. Tuo ylimääräinen 20% selittyy sillä, että vaikka ilmoitus on tehty, ei rikosta olekaan tapahtunut. Kaikkialla Suomessa poliisi on tuskaillut perättömien ilmoitusten määrää. Ne lisäävät poliisin työtä suunnattomasti.

Miksi sitten ulkomaalaiset ovat yliedustettuja virallisissakin tilastoissa?

Vaikka lähes jokainen YLE:n haastatelluista poliiseista myönsi perättömien ilmoitusten määrän, vain yksi kertoi oman käsityksensä tuosta yliedustuksesta. Kun suomalainen syyllistyy raiskaukseen tai muuhun väkivaltaan, se tapahtuu usein lähipiirissä ja painetaan villaisella. Kun joku pakolainen syyllistyy samaan asiaan, on ilmoituskynnys niin alhainen, että siitä ilmoitetaan, vaikka mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Jos "maahanmuuttokriittisten" keskuudessa on edes yksi laskutaitoinen, voitte helposti laskea, kuinka moninkertainen riski on tulla raiskatuksi suomalaisten keskuudessa verrattuna sitä mihin tahansa ulkomaalaisryhmään.

On valitettavaa, että meillä on jonkun twitterin tai facebookin kaltaisia sosiaaliseksi mediaksi väitettyjä kanavia netissä. Ne voidaan ehkä luokitella jotenkin kontrolloimattomaksi yleisönosastoksi, mutta median kanssa niillä ei ole mitään tekemistä. Ne mahdollistavat sensuroimattoman tiedon lähettämisen maailmalle.

On muitakin, minun lisäkseni, jotka epäilevät, että kaikki puheenvuorojen käyttäjät eivät edes ole todellisia ihmisiä.

Tähän loppuun siten todellinen uutinen.

Helsingin poliisi on lopettanut uudenvuoden yön seksuaaliteoksi väitettyjen tapausten tutkimisen, koska uhreja ei ole löydetty.

Mitenkä se nyt niin meni? Uhreja ei olekaan, eivätkä silminnäkijät halua todistaa, kun ei kerran uhrejakaan ole :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti