maanantai 21. toukokuuta 2018

Kolme-H-kerho

Nämä tynkä-perussuomalaiset, jotka eivät ole oikeasti perussuomalasia lainkaan, saivat ihan laillisessa vallankaappauksessaan kaapattua sekä puolueen nimen että rahat.  Vaikutti siltä, että se tapahtui Jyväskylän puoluekokouksessa, mutta ihan näinhän asia ei ollut. Vuosien varrella tilanne oli kypsynyt kaappaukselle otolliseksi ja ”seinät laveat ja katto korkealla” oli mahdollistanut kaikenlaisen aineksen mukaanpääsyn.  Puolueen puheenjohtaja Timo Soini ainakin liputti kristillisten arvojen puolesta, mutta ei valvonut riittävästi fasistista toimintaa, jota harrastettiin puolueen suojassa, ja aikaa myöten puolueesta erotettiin tai muuten vain joutui eroamaan puolueen paras osa.  Näin jäi avoin temmellyskenttä kolme-H-kerholle.  Minä toki tämän nimen olen antanut Jyväskylän puoluekokouksessa valitulle johtoryhmälle. Silloinhan juntattiin puolueen johtoon tuon H-linjan edustajat… Halla-Aho, Huhtasaari ja Hakkarainen.  Tätä kolmikkoa yhdistää paitsi rasismi, niin rikkomus- tai rikosepäilyt, jopa tuomiotkin. En nyt varmuudella osaa sanoa onko noiden kolmen lisäksi johtoryhmään valitulla Juho Eerolalla mitään rikossyytteitä, mutta jos ei ole, niin kyse on lähinnä sattumasta tai sitten vain siitä, että ulkoisesta olemuksestaan huolimatta mies on liian arka näyttääkseen todelliset karvansa. Jo Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen olin varma, että nuo junttaukset merkitsivät puolueen loppua.

Nimi ”Perussuomalaiset” tarkoittanee alun alkaen juuri perustallisia tai periaatteellisia suomalaisia. On suorastaan sääli, että tuo kunniallinen nimi on joutunut tuon rasistijoukon käsiin.

Olen toki tietoinen, että Suomessa on pieni rasistinen vähemmistö, ja mahdollisesti se saattaa saada jopa vähän kannatustakin. Tynkä-perussuomalaisten kannatus on kuitenkin suhteellisen korkealla vain siitä syystä, että kansa ei ole vielä huomannut, mitä oikeasti on tapahtunut.  Oikeat perussuomalaiset, jotka tuon nimen olisivat ansainneet, marssivat ulos tuosta porukasta. Nämä oikeasti isänmaalliset ihmiset perustivat puolueen nimeltä ”Sininen tulevaisuus rp”.  En ole varma, onko tuo nimi paras mahdollinen, mutta ihan sopivalta ei rasistiselle porukalle ole Perussuomalaisetkaan.  Kyllä Kolme-H-kerho olisi parempi nimi.  

 
Halla-ahon kaltaiset poliitikot pyrkivät järjestelmällisesti tekemään maahanmuutosta jotenkin ongelmallista ja media, samoin kun hiljainen enemmistö, antaa heidän tehdä niin.  Miksi?  Tavallinen kansa ei ole huomannut maahanmuutossa mitään ongelmia. Se nyt vaan on yksinkertaisesti niin, että keskiverto maahanmuuttaja on Suomelle yhtä hyödyllinen kuin syntyperäinen suomalainen, mutta paljon halvempi.

Ilman Halla-ahoa, Huhtasaarta, Eerolaa ja Hakkaraista kukaan ei edes ajattelisi, että tuo ahkera musta mies onkin joku ongelma.  Eräs media kertoikin, että Helsinki-Vantaan lentoasemalle tulee joka päivä saman verran ulkomaalaisia kun tuon ”pakolaishuipun” aikaan pakolaisia koko vuonna.  On totta, että pakolaiset ovat huonommassa asemassa, mutta ongelmaksi heistä ei ole.

Ongelma ei ole pakolainen, vaan ongelma on suomalainen rasisti.   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti