tiistai 9. elokuuta 2016

Sikamaista


Voiko todella olla totta, että minä olen tämän valtakunnan älykkäin yksilö ja minä kun kuitenkin olen pitänyt itseäni varsin keskinkertaisena. Jotenkin se kuitenkin vaikuttaa siltä, kun koko kansa antaa vetää itseään nenästä. Jo maailmanlaajuisesti tunnetaan ne ongelmat, joita tuo ns. tuulivoima aiheuttaa, mutta monikaan ei tee mitään. Paitsi että se ei voi toimia ilman oikeita voimalaitoksia, se tuhoaa ympäristön ja osin nisäkkäiden terveyden. Jos ette satu tietämään, niin ihminen on myös nisäkäs.

On jokseenkin sama, mitä näille tuulivoimauskovaisille sanoo. He eivät ymmärrä asian vakavuutta, ja ne jotka ymmärtävät, ovat tuulivoimayhtiöiden palveluksessa ja luultavasti aivan moraalittomia.

Tuskin kukaan ajatteleva ihminen antaa maansa tuhoutua tekemättä mitään nähdessään ahneiden ja korruptoituneiden ihmisten tekevän maasta asuinkelvotoman.

En edes yritä puhua järkeä tuulivoimaukoille ja tuulivoimaan uskoville. Olen lukenut satoja ulkomaalaisia tutkimuksia, joissa on todettu nuo asiat. Tuulimyllyt ovat paitsi hyödyttömiä, niin myös haitallisia. Suomessa ne vaikuttavat myös kansantalouteen, koska ne valmistetaan ulkomailla, rahdataan Suomeen ulkomaalaisilla laivoilla ja niiden asentajat ovat pääosin ulkomaalaisia. Vetoankin nyt kaikkiin kielitaitoisiin ihmisiin, että lukekaa mitä maailmalla on tutkittu ja uskokaa siihen.

Suomessa tehtävät näennäistutkimukset ovat tarkoitushakuisia voimayhtiöiden rahoittamia, joiden tarkoitus on kumota maailman vaikutusvaltaisimpien tutkimuslaitosten tutkimukset, joiden seurauksen ala on kaikkialla joutunut kohtaamaan yleistä vastustusta.

Eikö todellakaan ole mitään väliä mitä veronmaksajien rahoilla tehdään? En haluaisi antaa latiakaan tuohon loputtomaan suohon. On tosiasia, että ala on kaikkialla ongelmallinen, sillä jo myönnettyjä lupia on vaikea perua. Mitä enemmän asioista tiedetään, sitä enemmän nuo häkkyrät synnyttävät vastustusta.

Yksinkertaisimmankin ihmisen luulisi ymmärtävän, että tuulivoimaa syntyy vain tuulella, mutta sähkön kulutus on jokseenkin tasaista. Tuulivoimalat tarvitsevat aina rinnalleen oikeita voimalaitoksia, joista se sähkö sitten saadaan.

Tuulimyllyjen terveyshaitoistakin on satoja näyttöjä eripuolilla maailmaa. Olenkin taipuvainen uskomaan ulkomaalaista lääkäriystävääni, joka totesi, että suomalaiset lääkärit eivät vielä tunne näitä sairauksia, koska asia on Suomessa niin uusi.

Tutkikaapa huviksenne myös sitä, ketkä hyötyvät tuulivoiman rakentamisesta.

En tiedä, kenen maalla kaikki Suomen myllyt seisovat ja minkä osan tuosta tuulivoimatuesta lohkaisevat maan vuokrat. En myöskään tiedä, kuka myy perustusten maa-ainekset ja millä hinnalla, mutta olen antanut kertoa itselleni, että kyseessä on ainakin osittain rakenteellinen korruptio. Pahat kielet kertovat, että juuri myllyjen luvista päättävät ovat pääsääntöisiä hyötyjiä.

Varsinaisista tuulimyllyistä ja "tuulienergiasta" ei hyödy kukaan. Tämän asian varjolla siirretään vain veronmaksajien rahoja voimayhtiöiden taskuun.

Suomalaiset "tutkijat" yrittävät saada ihmiset uskomaan, että kyse on äänestä. Kun ääntä ei kuulu, ovat monet taipuvaisia uskomaan, että terveysongelmia ei voi syntyä.

Lähes kaikki alaa tuntevat tietävät kuitenkin, että kyse ei ole äänestä, vaan ääniaalloista, joista osan ihmiskorva kuulee äänenä. Kaikkein matalataajuisempia, samoin kuin erittäin korkeataajuisia ei ihminen kuule. Useimmat eläimet ovat tässä suhteessa ihmistä kehittyneempiä, mutta kuuloaistimuksilla ei sinänsä ole tekemistä ääniaaltojen etenemisen kanssa. Ne etenevät, kuulipa ihminen niitä tai sitten ei. Äänettömillä ääniaalloilla on rikottu suuria teräsrakenteitakin, joten olisi syytä ottaa ne vakavasti, eikä peitellä tosiasioita.

Olen kuin muinaisen tarun sankari, joka taisteli yksin tuulimyllyjä vastaan. Nämä minun kirjoitukseni eivät kauaksi kanna, joten pyydän jokaista vastuuntuntoista lukijaani levittämään tätä tietoa mahdollisimman laajasti omalle lukijakunnalleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti