keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Viimeinen presidentti

Ai että jäätävä poliittinen analyysi.

Olisiko se sitten sellainen, että viimeinen suomalainen presidentti oli Urho Kekkonen. Nykynuoret tuskin muistavat Kekkosta, muta kova naama oli. Aika kultaa muistot, mutta niin se vain on, että ei olisi Urho antanut pikkupoikien kansaa pomputella… ei poikien eikä tyttöjen.

Vikojahan Urhossa oli, niin kuin meissä kaikissa, mutta sittenkin. Ei ole nykyisistä poliitikoista Paasikiven-Kekkosen-linjan jatkajaksi. Kun nämä kaksi suurmiestä hivuttamalla hivuttivat kansan itsenäiseksi, niin nyt tämä ”nuoriso” lahjoittaa koko maan Saksalle.

Niin, niin. Niin se on. Turha meidän on kitistä mistään kuntaliitoksista. Ajat sitten on Katainen suunnitellut paljon suurempia liitoksia. Tarkoitus on lähivuosina liittää Suomi Saksaan. Nämä Suomen sisäiset liitokset ovat vain harjoitusta tähän suuntaan. Salakielellä puhutaan EU:n ytimestä, mutta oikeasti sillä tarkoitetaan Saksan ja Ranskan muodostamaa liittovaltiota. Ihan oikein on, että ennen tätä alueliitosta Suomen presidentin kaikki valtaoikeudet on riisuttu pois.

Voi voi. Nyt rupesin itsekin huolestumaan. Tarvitsenkohan minä, Kallan kansa, viisumin, jos aion vierailla Saksan maaperällä Kalajoella. Kyllä nyt rupesi tulevaisuus pelottamaan. Suomea johtaa holtiton pikkupoika ja Saksaa dementoitunut vanha nainen.

Hyvin tämä ei voi päättyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti