tiistai 6. syyskuuta 2011

Kuntaliitoksia ja valintoja

Taas tuli aamu ja aamu-uutiset. Kyllä moin timo Soinia olen arvostanut ja keihäänheittäjä Sampo Lehtolaa myös. Nyt kuitenkin molempien fanitus rupesi kovasti horjumaan.

Kuinka niin ei persut allekirjoita kepun tekemää välikysymystä? Onhan ne kuntaliitokset jostain syvältä ja kyllä Soinin fiksuna miehenä pitäisi se tajuta. Vaikka onhan se niinkin, että hesalaiset tarvitsevat alueliitoksia saadakseen lisää tonttimata. Täällä maaseudulla sitä kyllä on.

Se Sampo Lehtolan protesti keihäsvalintoja kohtaan oli tavallaan oikeutettu, mutta ei ihan osunut. Urheiluliiton sekoilu ei nyt ensimmäinen kerta näissä valtakunnallisissa liikuntajärjestöissä ollut. Lehtolalle se tarjosi kivan turstimatkan, jota hän ei ehkä olisi ilman sekoiluja saanut. Toki hän Ruotsi-ottelusta joutaa hyvin jäämään pois, utta ehkä kansa olisi halunnut nähdä, oliko se yksi pitkä heitto pelkkä onnenkantamoinen.

Toki Suomi taas Ruotsille häviää, mutta keihäsmiehet hommansa hoitavat ilman Lehtolaakin. Varmaan Jutta Urpilainenkin heittäisi ruotsalaislukemiin, jos tarvis niin vaatisi.

Sillä lailla. Nyt minä taas pyörryn. Toivottavasti ei Suomi sillä välin valloita maailmaa, vaikka joku tarpeeton pikkujulkkis aloittaisikin sen valloittamalla esimerkiksi Pariisin. Pariisilaiset eivät tosin tiedä siitä mitään, että puolet tästä kaupungista kuuluu Juhani Palmulle ja toinen puoli muutamalle suomalaiselle misulle. Näin ainakin, jos iltalehtiin on uskominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti