keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Sekarotuiset suomalaiset


Onko olemassa sekarotuisempaa kansaa kun me suomalaiset! Kielellisesti olemme läheisiä lappalaisten kanssa, mutta geneettisesti keskieurooppalaisia. Jotkut väittävät kansan virranneen jostakin Volgan mutkasta ja on niitäkin, jotka luulevat suomalaisten levinneen siitepölyn mukana Aasiasta. Mistään ei saada mitään varmuutta, ja jopa akateemiset tutkijatkin ovat monesta asiasta eri mieltä.

Varmaa on vain se, että vaikutteita suomalaisuuteen on tullut melkein jokaisesta maailman kolkasta. Jopa kansallislaulumme on saksalaisen säveltämä, ja melkein kaikki suurimmat yrityksemme vuosia sitten maahamme muuttaneiden, ”mamujen” perustamia.  Ovat raukat joutuneet yrittäjiksi maahan aiemmin muuttaneen, suomalaiseksi itseään nimittävän kansanosan syrjimäksi. Voidaankin siis sanoa, että rasismi on koitunut kansallemme siunaukseksi.

Kauan eläköön rasismi. Totuus ja lähes kaikki tilastot kertovatkin, että sama kehitys jatkuu edelleen. Joka kolmas uusi yritys on maahanmuuttajan perustama. Nämä yritykset kasvavat ja voivat hyvin ahkeran yrittäjän toimesta. ”Mamut” tekevät niitäkin töitä, jotka eivät suomalaisille kelpaa.  ”Kaikki työ on arvokasta” on suomalainen korulause, jota viljelevät kaikki ne jotka eivät suostu tyhjentämään edes roskaämpäriä. Se työ onkin siis arvokasta vain silloin, kun joku toinen tekee sitä.

Maahanmuuttoa vastustetaan monenlaisilla argumenteilla, jotka tosiasiassa eivät pidä paikkaansa. Siksi kai rasistit vastustelevatkin tilastoihin vetoamista. Tosiasioita siis koetetaan peitellä sanomalla ”nyt käsitellään mamujen tekemiä rikoksia”.  Mamujen tekemiä rikoksia saa siis käsitellä, mutta ei missään tapauksessa verrata niitä suomalaisten tekemiin. Tällä vertailulla kuitenkin todistettaisiin, että ei kansakunta muutu keskimäärin yhtään rikollisemmaksi, vaikka rajoja hieman avattaisiinkin. Tosiasiassa kokonaisuuteen verrattuna määrät ovat niin vähäisiä, että edes juoppous ei vähenisi merkittävästi, vaikka tiedetäänkin, että esimerkiksi muslimit ovat huomattavasti raittiimpia kun Suomen luterilaiset.

Olen samaa mieltä monen muun perussuomalaisen kannattajan kanssa, että Jussi Halla-aho on älykäs mies. Hänenkään älykkyys ei kuitenkaan riitä tosiasioiden tajuamiseen, vaan jostakin syystä maahanmuuttovastaisuudesta on tullut tietty uskonto, jolloin tosiasiat saavat siirtyä syrjään.  Voihan olla, että minunkin älyäni epäillään, kun kerron näkemyksenäni, että TV-keskustelussa, jokin aika sitten, somali Husu päihitti kansanedustajan mennen tullen.  Ehkä ei niinkään sanonnoillaan, sillä olihan hän edelleen ulkomaalainen ja kielitaidoltaan heikompi, mutta asiasisällöllään kyllä. 



Kristillisyyteen vetoaminen on myös huono argumentti, sillä olen ehdottoman varma, että juuri Kristus olisi pitänyt noita ovia auki hätää kärsiville lähimmäisille.

Ja sitten vielä yksi tilasto. Tilastokeskus on tutkinut maahanmuuton taloudellisia vaikutuksia ja tullut siihen tulokseen, että tulos on niukasti positiivinen. Taloutta ei kuitenkaan kannata pitää minkäänlaisena mittarina, sillä olipa tulos positiivinen tai negatiivinen, se on kuitenkin vaikutuksiltaan niin vähäinen, että sillä ei juurikaan ole merkitystä meidän kansantalouteemme.  Tuskinpa tulemme edes sen sekarotuisemmaksi kuin jo olemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti