tiistai 7. tammikuuta 2020

Herra, anna heille anteeksi

Ei maailma kokonaisuutenaan ole niin paha paikka, vaikka tänne sopiikin kaikenkarvaisia syöpäläisiä. Jotenkin vain omiensa keskuudessa saivat suosiota niin Adolf Hitler, Idi Amin kuin myös Josef Stalin. Miksipä ei siis Jussi Halla-ahokin. Jokaisessa yhteiskunnassa näyttää olevan heikkoja lenkkejä, mutta likikään kaikki eivät pääse sellaiseen asemaan, että heistä olisi sanottavaa haittaa kokonaisuudelle.

Minä olen saanut ”suvakin” viitan päälleni puolustaessani ihmisten oikeutta valita asuinpaikkansa tällä planeetalla. Omasta mielestäni minä en ole erityisen suvaitsevainen ihminen, melkeinpä päinvastoin. Minun on nimittäin erityisen vaikea suvaita rasistisia asenteita ja mielipiteitä. Ehkä olen liikkunut maailmalla enemmän kuin suurin osa näistä rasististen mielipiteiden edustajista ja olen havainnut, että maailmassa on monenrotuisia ihmisiä, eivätkä nämä sanottavasti eroa toisistaan. Rotuun katsomatta ihmiset ovat sopeutuneet siihen kulttuuriin, jossa he elävät, eikä mitään ongelmia ole näkyvissä.  Kyse ei siis ole rodusta, vaan yksilöistä. Valitettavaa on, että näitä heikkoja lenkkejä on kaikenrotuisissa ihmisissä.

Erityisen vaarallista on ruveta leimaamaan ja nimittelemään ihmisiä yksilöiden perusteella.

Vielä muutama vuosi sitten oli varsin yleistä, että ihmisiä eli siltojen alla ja jopa kaatopaikoille kyhäämissään majoissa. Onneksi en silloin kuullut kenenkään sanovan, että kaikki suomalaiset ovat puliukkoja ja muuten vain syrjäytyneitä, vaikka suurin osa näistä asukkaista olikin suomalaisia.  Tämäntapaisia yleistyksiä olen ollut havaitsevani nykyisissä somessa julkaistuissa rasistisissa mielipiteissä, joiden takana on usein joku perussuomalainen tai ”persujen” kannattaja. Vennamolaisena perussuomalaisena nuo kannanotot kyllä kuvottavat, varsinkin kun tiedän, että ne perustuvat valheellisiin tietoihin ja täydelliseen tietämättömyyteen.

 Ulkomaalainen.

Tosiasia on, että suurin osa niistä muutamista maahanmuuttajista, joita Suomeenkin on eksynyt, on kunnollisia ja työhaluisia ihmisiä. He ovat siunaus Suomelle ja jo nyt on selkeästi nähtävissä aika, jolloin tarvitsemme jokaisen käsiparin tässä maassa tullaksemme toimeen. Minä ja kaikki muutkin tässä maassa vanhenemme. Syntyvyyden lisäystä ei kuulu ja vaikka kuuluisikin, menisi parikymmentä, jopa kolmekymmentä vuotta, ennen kun tämä näkyisi työmarkkinoilla. Suomen väestönkasvu on jo muutaman vuoden levännyt maahanmuuttajien varassa. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa rasismiin tai rasistisiin ajatuksiin.

Kirjassaan ”Paska Suomi” Heikki Pursiainen jyrää aika pahasti ”tynkä-perussuomalaisia”, joilla hän tarkoittaa halla-aholaisia.  Tätä porukkaa Pursiainen ei pidä edes puolueena, vaan maahanmuuttoon keskittyneenä inhottava joukkiona. Tällainenhan se minunkin silmissäni on, mutta ihan yhtä jyrkkä ei suhteeni puolueen äänestäjiin ole. Heitä tarkoitan tuossa rukouksessani ”Herra anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät”.  Uskon todella, että ei Suomen kansassa ole kahtakymmentä prosenttia noin epäinhimillisiä ja tietämättömiä ihmisiä.  Jos kaikki tietäisivät, mitä nykypersut oikeasti ovat, luulisin kannatuksen pysyvän alla viisi prosenttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti