lauantai 13. lokakuuta 2018

Lahjotut lääkärit

En minä ihan sellaista väitä, että suomalainen lääkäri olisi suoranaisesti korruptoitunut, mutta vähän minä ajattelen siihen suuntaan.  On yleisesti tunnettu asia, että lääketeollisuus kustantaa lääkäreille kaikenlaisia matkoja ja ”lahjuksia”, jotka joskus jopa ylittävät asialliselle liikelahjalle asetetut näkymättömät rajat. Tunnen monia ihmisiä jotka ajattelevat, että lääketehtaat pyrkivät täten ohjaamaan lääkäreiden hoitotottumuksia lääkehoidon suuntaan ja nimenomaan omiin lääkkeisiinsä. Vaikka en syytäkään lääkäreitä korruptiosta, niin myönnän kuuluvani tuohon ihmisryhmään, joka noin ajattelee.

Tuulivoimayhtiöitä pidetään myös melkoisina lahjojen jakajina. Näitäkin kyläyhdistysten yms. tukitoimia minä pidän lahjuksina. Hieman samantapaista toimintaa on suuntautunut lobbauksen lisäksi myös kunnallispäättäjiin. Kuulun siis ehdottomasti siihen ihmisryhmään, joka pitää lääkäreitä lahjonnan vastaanottajina ja tuulivoimayhtiöitä lahjoman antajina. Nämä ovat siis ne kaksi ryhmää, joita tuo ihmiskunnan ”sairaus” eniten vaivaa.

Kun nämä kaksi ryhmää löytävät toisensa, niin saattaa olla, että koko kansanterveys vaarantuu.  

 
Kun infraäänen aiheuttamaa sairautta vuosikaudet tutkinut profesori Maria Alves-Pereira oli Suomessa luennoimassa aiheesta, ei lääkäreitä juuri näkynyt. Pääsääntöisesti näytti siltä, että lääkäreitä ei lainkaan kiinnosta, mikä aiheuttaa nuo salaperäiset oireet, joihin he eivät syytä löydä. Maria Alves-Pereira ja hänen tutkimusryhmänsä ovat syyn löytäneet, mutta uppiniskaiset suomalaislääkärit eivät halua edes kuulla tutkittua faktaa asiasta.

Joku syyhän tuohon uppiniskaiseen tiedon välttelyyn täytyy olla, joten älkää nyt ihmetelkö, jos lahjonta tulee mieleen. Jotenkin on vain helpompi ottaa lahjoma vastaan silloin, kun on asiasta tietämätön kuin silloin, kun joutuisi puhumaan vastoin parempaa tietoaan.

Saksassa, jossa on jo yli tuhat tuulivoimaa vastustavaa yhdistystä, on tuhansia sairastuneita, joiden sairauden syynä lääkärit pitävät infraäänen aiheuttamaa vibroakustista oireyhtymää. Suomessakin meitä on satoja, enkä suinkaan ole ainut, joka on joutunut muuttamaan kotoaan tämän sairauden takia.  Jyväskylä on toistaiseksi tuulivoimavapaa alue, joten toivon, että voin elää suunnilleen terveenä elämäni loppuun asti. Ainakin oireet ovat selvästi helpottaneet tänne muuton jälkeen, mutta minähän tulinkin eräältä suomen pahiten ”saastuneelta” alueelta.

Eräs kalajokinen ystäväni kertoo samanlaisista ”mystisistä” oireista, joihin lääkäreillä ei tunnu olevan selitystä, mutta pitävät melkein hulluna, kun hän sanoi epäilevänsä tuulimyllyjä. Hulluksi leimaamisen pelosta moni muukin välttelee kertomasta oireista, joiden epäilee johtuvan infraäänistä. Kyllä minäkin hetken epäröin, mutta kun oireilla oli ajallisesti selvä yhteys siihen, olinko Kalajoella vai sieltä pois, en voinut enää vastustaa kiusausta kertoa totuus.  Tein asiasta myös ilmoituksen alueterveysviranomaisille, joista ei kuulemma kukaan vaivautunut profesori Alves-Pereiran luentoa kuuntelemaan. 

Sellaistahan se on: jos ei totuutta halua kuulla, on helpompaa sulkea silmät ja korvat. Minä asun nyt kaukana tuulimyllyistä ja olen jo eläkkeellä, joten minulle on jokseenkin samantekevää, pitääkö minua joku hulluna vaiko sitten ei. Kaikesta huolimatta olen edelleen infraääniin ja energian tuotantoon perehtynyt DI ja pidän Peresin tutkimustuloksia erittäin luotettavina.

Jos suomalainen lääkärikunta jatkaa edelleen tosiasioiden pakoilua, on meidän pian todettava, että koko maamme on asumiskelvoton.  Sitäkö me oikeasti tahdomme?






1 kommentti:

  1. Emme me, mutta vallanpitäjien (ja heidän kavereidensa, joihin usein lääkäritkin kuuluvat) kiinnostus näyttää kummasti pysähtyvän Kehä III:n ulompaan penkkaan. Sen ulkopuolinen maa on vain hyödyntämistä varten, eihän siellä asu kukaan jolla olisi merkitystä...

    VastaaPoista