torstai 22. elokuuta 2013

Suomalainen perussuomalainen



Olen nykyisin Venäjän hallitsemassa karjalassa syntynyt suomalainen ja olen myös perussuomalainen.  Oikeasti SMP:n ja sen seuranneen Perussuomalaisen puolueen vahvaa aluetta on aina ollut Itä-Suomi. Ei siis ole ihme, että Lappeenrannassa syntynyt vaimonikin on perussuomalainen, ilman että olisin painostanut tai paimentanut häntä mitenkään.

Luulen paljon itsestäni, niinpä luulen myös, että olen tämän alueen pitkäaikaisin perussuomalainen, sillä olin puolueen toiminnassa mukana jo silloin, kun puoluetta ei edes ollut.  Ai että miten se on mahdollista?  No olisihan se tietysti, jos olisin ollut perustamassa tätä puoluetta, mutta en ollut. Olin kuitenkin SMP:n ehdokkaana samaan aikaan, kun moni muu nykyisin perussuomalaisena esiintynyt oli jonkun muun puolueen ehdokkaana.  Minun mielestäni perussuomalaisuus on ihan muuta kuin pätemisen tarvetta ja pyrkyryyttä. Perussuomalaisuus on ideologista suomalaisuutta. Näillä valtuuksilla katson siis olevani varsin oikeutettu oikomaan virheellisiä käsityksiä.

Keskustelin pitkään saksalaisten vieraittemme kanssa siitä käsityksestä, joka esimerkiksi keskieurooppalaisilla on perussuomalaisista.  Sikäläinen valtamedia on nimittäin opettanut ihmisille, että perussuomalaiset ovat pieni oikeistopuolue, joka on ammentanut kannatuksensa rasismista. Vieraitteni joukossa sattui olemaan saksalainen TV-toimittaja, jota aihe tuntui kiinnostavan, ja niinpä hän lupasikin tulla takaisin Suomeen tekemään ohjelmaa Suomesta ja perussuomalaisista. Onnistuin oikaisemaan hänelle muutamia harhoja, ja kerroin että on oletettavaa, että ulkolaiset mediat ovat poimineet tietonsa kokoomuslaisista valtalehdistä, jolloin tieto on todella vääristynyttä ja yksittäisiin ulostuloihin perustuvaa. Totta on, että myös Suomessa esiintyy rasismia, mutta yleensä se perustuu yksittäistapauksiin ja on ihan yleistä kaikissa puolueissa.

Perussuomalaisten agenda on olla suomalainen Suomessa, täysin riippumatta synnyinmaasta tai etnisestä alkuperästä.  Toinen kysymys meille ”persuille” on erittäin tärkeä tämä itsenäisyys. Etenkin saksalaiset pelkäävät, että perussuomalaiset saavat kansan pian ymmärtämään, että EU on suurena uhkana itsenäisyydelle. EU:n kehitys kohden liittovaltiota näkyy liiankin selvästi jo nyt. Ainut poliitikko, joka siitä on julkisesti puhunut on Timo Soini, joka tästä syystä onkin leimattu Euroopan vaarallisimmaksi mieheksi. 

Jos Timo Soini onkin EU:n kannalta hyvin vaarallinen mies, niin niinpä on myös Jyrki Katainen Suomen kannalta. Katainen ja Urpilainen ovat valmiit myymään itsenäisyytemme muutamasta kolikosta.  Tämä on asia, jonka haluan saattaa suuren yleisön ja koko Euroopan tietoon. Toivon että toimittaja Bernd Nieschalk saa ajatuksensa toteutettua. Olen luvannut kertoa hänelle kaiken poliittisesta järjestelmästämme, sekä erityisesti perussuomalaisista. Ehkä tällä on arvoa myös Kalajoen matkailun kannalta, sillä oletettavaa on, että ohjelma tullaan tekemään täällä Kalajoella.

Thaimaalaissyntyinen Kalajoen kaupunginvaltuutettu Lek Pernu ja kansanedustaja Pirkko Mattila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti