lauantai 28. huhtikuuta 2018

Terroristisessa tarkoituksessa

Aivan selvästi vaikuttaa siltä, että Suomen viranomaiset kärsivät jonkinasteisesta alemmuuskompleksista niihin maihin verrattuna, joissa oikeasti tapahtuu terrori-iskuja.  Aina kun jossakin rysähtää, aletaan huhuta, että teko on tehty terroristisessa tarkoituksessa. Ikään kuin se jotenkin kuuluisi sivistysvaltion imagoon. No oikeasti tuskinpa kovinkaan moni sitä on, eikä suurimmassa osassa ole sellaista väitettykään, koska pääsääntöisesti tekijät ovat olleet suomalaisia.  Näin oli Hyvinkään ja Imatran ampumisissa sekä lukuisissa kouluammuntatapauksissa.  Yleensä on vain keksitty, että tekijä oli pikkusen pimahtanut, eikä tarkempaa motiivia ole keksitty. 

 
Kun Turussa siten tapahtui puukotustapaus, jossa tekijä olikin ulkomaalainen, päätteli poliisi heti, että kyseessä oli terroristisessa tarkoituksessa tehty teko. Minä olen toista mieltä, vaikka kyseessä olikin ulkomaalainen turvapaikanhakija. Ei liene ihan outo asia suomalaisellekaan poliisille, että myös ulkomaalainen voi tulla hulluksi. Toki tekijä itse väittää, että kyse oli terroristisesta teosta, sillä kuulostaahan se paljon miehekkäämmältä kuin myöntää, että pää pehmeni suomalaisten maahanmuuttoviranomaisten toimen takia.  Ei edes asianajaja saanut poikaa uskomaan, että ei todellakaan kannata väittää, että kyse on jostakin sen tapaisesta teosta.

Poliisi löysi kyllä terrorin tunnusmerkit, mutta samat tunnusmerkit täyttyvät myös noissa lukuisissa suomalaisten tekemissä teoissa. Ne eivät kuitenkaan voi olla terroritekoja, koska tekijä on suomalainen.

Olipa syy mikä tahansa, niin nyt on todennäköistä, että mies saa ”turvapaikan” suomalaisessa vankilassa.  Toki kauhea ja moitittava teko, josta ei voi muuta seurausta olla kun elinkautinen.  On se kuitenkin niin, että myös suomalaisten maahanmuuttoviranomaisten pitäisi tarkistaa toimiaan.

Ajatelkaapa itse!

Elät alituisessa kuolemanpelossa, maassa, jossa sinua syystä tai toisesta vainotaan. Sitten saat tilaisuuden paeta maahan, joka mainostaa itseään maailman turvallisempana.  Totuus onkin vallan toisenlainen... sinut aiotaan heittää takaisin sinne, missä henkeäsi uhataan. Sinua ei uskota, tai jos uskotaankin, ei siitä välitetä. Suuressa ”kaikkitietävyydessään” suomalainen viranomainen tietää sinua paremmin entisen kotimaasi turvallisuustilanteen. ”Ei se voi vaarallista olla, sillä siellähän on vielä monta elävää ihmistä”.  Moni palautettu on tosin tapettu heti palautuksen jälkeen, mutta sitähän ei Suomen viranomaisille ole raportoitu.  Virallisen Suomen tiedossa on vain yksi tapaus - minä tiedän neljä -  ja pakolaiset kertovat, että luku on moninkertainen.

Yleensä pakolaiset ovat hyviä kunnon ihmisiä, joten ei meillä oikeasti mitään syytä olisi palauttaa heitä.  Tässä asukasluvultaan näivettyvässä maassa me tarvitsemme heitä.  Mitään Hitlerin lanseeraamaa ”arjalaista” rotua ei ole olemassa. Kautta maailman ihmiset ovat hyvin toistensa kaltaisia.  Ehkä ovat hieman erivärisiä ja uskontokin saattaa poiketa Ruotsin kuninkaan määräämästä luterilaisuudesta, mutta senhän ei pitäisi olla ongelma.  Onhan meidän oma eduskuntamme säätänyt lain uskonnon vapaudesta.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti