sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Rikoksen uusija

Saattaisin tietysti tehdä avoimen kysymyksen poliisiviranomaisille, miksi Suomessa ei viitsitä enää tuomita rikollista, vaikka hän syyllistyy samaan tai samantapaiseen rikokseen toistamiseen.  Onko kyse pelkästään turhautumisesta siihen, että kun ei kerran tehonnut, niin eipä viitsitä enää edes yrittää.

Jo aikaisemmin tuomion ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” -tuomion saanut Jussi Halla-aho saa jatkaa samaa toimintaansa Oulun tapauksen innoittama. Poliisi tutkii epäilystä, mutta Halla-aho jakaa tuomioita, vaikka toistaiseksi ei oikein kukaan tiedä, mitä todella on tapahtunut ja ketä on ollut mukana.  Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kyse on vähintään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kun kaikki ulkomaalaiset leimataan syyllisiksi raiskaukseen, vaikka ei edes tiedetä, onko todellisuudessa raiskauksia edes tapahtunut.  Epäilys ja rikosilmoitus kyllä, mutta millainen teko todellisuudessa on ollut, on ainakin minulle hämärän peitossa. Liekö Halla-ahokaan ollut mukana, vaikka tuntuu tietävän asian poliiseja paremmin.

Luultavaa on, että rikos on tapahtunut, mutta minkälainen. Ainakin minä ihmettelen, miksi tytöt ovat useiden kuukausien aikana kulkeneet samassa osoitteessa ”raiskattavana”.  Ihmettelen myös sitä, miksi puolen vuoden takaisia tekoja on alettu penkomaan vasta nyt.  En puolustele rikoksia, mutta kyllä nuo kysymykset nousevat väkisinkin pintaan, kun luen halla-aholaisia kommentteja asiasta. En edes kehtaa väittää, että kyse olisikin ”persujen” vaalipropagandasta, sillä sen verran pahalta tuollainen ajatus haisee. Myönnettävä kyllä, että mielessä se kävi.

Totta kai on selvää, että rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset pitäisi karkottaa maasta ja ilmoittaa vastaanottavan maan viranomaisille rikoksesta, joka on karkotuksen peruste. Ongelmaksi jääkin se, mitä tehdään samoihin rikoksiin syyllistyneille suomalaisille, joita on moninkertainen määrä.  Mihinkähän me heidät karkottaisimme?

 Seksuaalirikokset kuukausittain 2014–2017
Lähde: Tilastokeskus

Palaan nyt kuitenkin alkuperäiseen aiheeseeni.  En koskaan ole pitänyt kovin kaksisina Halla-ahon matematiikan taitoja, mutta ihan vain päättelemälläkin voi todeta, että kaikki ulkomaalaiset eivät millään ole sopineet samaan osoitteeseen raiskaamaan alaikäisiä tyttöjä. Ei siis ole oikein syyllistää heitä kaikkia, vaikka joku olisi siihen syyllistynytkin. Halla-ahomainen yleistäminen täyttää siis rasistisen rikoksen tunnusmerkit, ja minun mielestäni kyseessä on rikoksen uusija. Aion tehdä asiasta myös rikosilmoituksen, jollei joku muu vastuullinen suomalainen ennätä ennen minua.

Olen samaa mieltä tasavallan presidentin kanssa siitä, että tämä maa täytyy pitää turvallisena meille kaikille, myös ulkomaalaisen näköisille. Halla-aholainen politiikka ei oikein tunnu siihen tähtäävän ja ”persunuorten” aatteet ovat yltäneet jo sille tasolle, että koko järjestön kieltämistä pitäisi harkita.  Perusteita kyllä olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti