tiistai 19. tammikuuta 2021

Asuinkelvoton maa?

Onko totta, että täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella kansamme antaa tehdä tästä maasta asumiskelvottoman pelkästään ulkomaalaisten yhtiöiden rahanhimon takia? On totta, että korona on vakava sairaus, vaikka en tunnekaan yhtään tähän tautiin sairastunutta ihmistä. Tunnen sen sijaan hyvin monia, jotka kärsivät tuulimyllyjen tuottaman infraäänen aiheuttamista oireista, vaikka meidän lääketieteemme ei sairautta tunnekaan, tai ei ainakaan tunnusta. Koska itsekin olen kokenut nuo vaivat, en voi muuta kuin ihmetellä miksi saatu näyttö kätketään jonkin epätieteellisen ”tutkimuksen” taakse, jonka VTT on tehnyt tukeakseen tuulivoimateollisuuden tarpeita.  Sitä en tiedä, miten valtiomme omistama laitos on onnistuttu valjastamaan ulkomaalaisten yhtiöiden juoksupojaksi. Olen toki kuullut korruptiosta, mutta näytön hankkiminen tästä asiasta on tosi vaikeaa. Ihmeellistä onkin, että monet ulkomaalaiset tutkimukset on yksinkertaisesti vaiettu, koska ne vääjäämättömästi ovat osoittaneet koko tuulivoimateollisuuden haitallisuuden. Näitä haittoja on toki muitakin kuin terveys, mutta minua juuri tämä on henkilökohtaisesti kolauttanut.

 

Kalajoki, mereltä katsottuna

Olin kohtuullisen hyvässä kunnossa jäätyäni eläkkeelle ja muutettuani Kalajoelle, jossa sitten alkoi ihmeellinen oireilu heti, kun ensimmäiset tuulimyllyt siellä aloittivat toimintansa. En saanut kunnolla nukuttua, sydämeni tykytti ja veren paina nousi. Ajoittain kävelin kuin humalainen, vaikka en käytä alkoholia lainkaan. Paikkakuntaan osasin yhdistää tuo oireilun siksi, että heti kun olin pois paikkakunnalta hävisivät myös oireet, mutta kun palasin, palasivat oireetkin.

Jos ihminen kuolee näihin oireisiin, tilastoidaan tapaus useimmiten sydänsairaudeksi, ja varsinainen ”tappaja” pääsee kuin koira veräjästä.  Pelkästään tämän asian tunnistaminen saattaisi pelastaa lukuisia ihmishenkiä. Ympäri maailman, tuulivoima-alueilla, on havaittu ihmeellisiä kuolemantapauksia eläimillä. Myös ihminen on eläin.

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri ja tuotantotalouden insinööri. Olen työskennellyt myös sähkövoimateollisuuden palveluksessa. Tästä syystä olen myös ihmetellyt tuulivoiman kustannusten vähättelyä ja saatavan hyödyn yliarvostusta.  Tottahan on, että jos näiden myllyjen kustannukset lasketaan todella oikein piirustuslaudalta ensimmäiseen siipien pyörähdykseen, ei tästä maasta löydetä ainoatakaan myllyä, joka todella pystyisi seisomaan omalla jalustallaan ilma ulkopuolista tukea.  Me veronmaksajat olemme se ulkopuolinen tuki.

Mielestäni tuulivoimatoimijat pitäisi asettaa toiminnastaan vastuuseen.  Kyse saattaa olla peräti useammastakin kuolemantuottamuksesta ja mittavista ympäristöhaitoista.

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti