torstai 4. helmikuuta 2021

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa...

Saattaahan se olla niin, että käytän tuota lausetta hieman väärin, mutta en vain voi olla ihmettelemättä kannatuslukuja, joita silloin tällöin väläytellään julkisuudessa. Kannatusta näyttää kertyneen puolueelle kuin puolueelle, ilman minkäänasteista kritiikkiä. Uskooko kansa todella, että pikkurikokset kuuluvat politiikkaan?  Ihan näin ei saisi olla, eikä konnuudesta saa tulla uusi normaali. Suurin osa kansasta näyttää todella vaeltavan pimeydessä, ainakin vaalien välin. 

 

 

En ole tietenkään se ihminen, jonka tehtävä on kertoa, ketä tulisi äänestää, mutta ihan vihjeenä voin sanoa, että jos joku puolue näyttää suojelevan rikollisia, ei se ainakaan minun äänelle ole oikea osoite.

Oikean puolueen löytäminen tästä nykyisestä ”puolueviidakosta” ei aina ole helppoa. Nykyisestä eduskunnasta ei minun arvoilleni sopivaa puoluetta tunnu löytyvän, joten täytyy mennä eduskunnan ulkopuolelle. Sieltä löytyi ”vennamolaisiin” ajatuksiin pohjautuva perussuomalaisista eronnut puolue, jonka ajatukset vaikuttavat sekä terveiltä että isänmaallisilta ilman vöyhötystä ja rasismia. Tutustuttuani puolueeseen pidin itsestään selvänä, että tulen olemaan sininen.  Toivottavasti tästä porukasta ei löydy murhamiehiä tai kavaltajia. Jos näin kävisi, luulen, että poliittinen urani päättyisi siihen.

Eihän se niin voi mennä, että mihinkään ei voi luottaa.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti