keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Onneksi meillä on Suopo

Olen yksi niistä tuhansista maahanmuuton puolesta puhujista, joita onneksi on, sillä on todettava, että kaikenlainen ulkomaalaisen vastaisuus johtuu lähinnä tietämättömyydestä ja suoranaisesta rasismista. Onhan meillä kokonainen puolue, joka ammentaa voimansa rasismista. Siis rasismista ja maahanmuuttovastaisuudesta, ei suinkaan maahanmuuttokriittisyydestä, joksi he itse tuota käytöstään nimittävät. Maahanmuuttokriittisyys on sitä, että tarkkaillaan maahanmuuttoa ja kaikkia sen vaikutuksia ilman ennakkoluuloja. Kriittisesti tarkasteltuna maahanmuutosta on enemmän positiivisia kuin negatiivisia seurauksia.

On totta, että emme aina onnistu seulomaan tuosta suhteellisen pienestäkään joukosta kokonaan pois rikollista aineistoa.  Sellaista sattuu, että joukkoon soluttautuu muutamia rikollisiakin, mutta ei kovin montaa.  Rikollisiksi saattavat tulla myös ne, jotka sekoavat Suomen nuivasta turvapaikkapolitiikasta.

Maahanmuuttajien vastaanottokeskus on kuin synnytyslaitos.  Kun viattomalta vaikuttava vauva putkahtaa maailmaan, emme voi mitenkään olla varmoja, etteikö tästä kasvaisi rikollista ja maan harmia. Pahinta tässä on, että emme voi edes karkottaa tällaista lasta minnekään, syyllistyipä hän kuinka pahoihin rikoksiin tahansa. Joskus nämä rikolliset saattavat ajautua jopa Suomen eduskuntaan, emmekä millään pääse heistä eroon.


Onneksi meillä on Suojelupoliisi, joka melko hyvin pystyy kartoittamaan ulkomaalaisperäisen rikollisen aineksen.  Sekään järjestelmä ei ole sataprosenttinen, mutta se on kuitenkin järjestelmä, joka toimii ihan kohtuullisesti. Samanlaista järjestelmää me emme saa synnytyslaitoksille, joista putkahtaa maailmaan huomattavasti enemmän tulevia rikollisia kuin mitä tänne pääsee rajan yli. Sellaista se on.  Eeva söi kyllä omenan ”hyvän- ja pahantiedon puusta”, mutta ei pystynyt opettamaan jälkeläisille pelkkää hyvää elämää.

Niin, en minä halua vastustaa synnyttämistä, enkä myöskään maahanmuuttoa. Se nyt vaan on niin, että molemmissa prosesseissa saattaa joku rikollinenkin joukkoomme eksyä, mutta se on vain kestettävä.  Kuten sanoin, onneksi meillä on tuo Suopo, joka onnistuu melko hyvin pitämään puhtaana tuon vähäisen maahantulijoiden joukon.

Olen syvästi tietoinen, että mitkään faktat eivät fanaatikkoihin tehoa, mutta normaali-ihmisiä pyrin muistuttamaan muutamilla tosiasioilla.

Maahanmuuttajien määrä vastaa yhden hyvän jalkapallo-ottelun yleisömäärää, jota tuskin voi miksikään tulvaksi nimittää. Suurin osa ”mamuista” on normaaleja kunnon ihmisiä, jotka haluavat kotoutua tähän uuteen kotimaahansa. He eivät ole suomalaisille veronmaksajille mikään kuluerä, vaan sijoitus tulevaisuuteen. Todellinen kuluerähän Suomelle on se maasta muuttajien joukko, joka muuttaa ulkomaille vieden mennessään kaiken sen sijoituksen, jota yhteiskunta on heihin panostanut. 

En silti kannata rajojen sulkemista edes tähän suuntaan, sillä olen melko lojaali vapauden kannattaja. Jos ihminen havaitsee syntyneensä väärään kohtaa tällä planeetalla, on hänellä oltava oikeus etsiä parempi paikka.

Tietenkin niin, että ” maassa ollaan maan tavalla,” mutta syntyperä ei saa olla esteenä mihinkään maahan muutolle.

Kokemus on kertonut, että ihmisten itsensä asettamia esteitä on muutoinkin liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti